A támadók és a sérültek is észak-afrikaiak, egy éve vannak Brnóban. A késelés még szenteste történt Csehország második legnagyobb városában, Brnóban (Brünn). A Právo c. napilap beszámolója szerint a migránsok a belváros egyik utcáján vesztek össze, majd pillanatok alatt előkerültek a kések is. Kettőt közülük szúrt sebekkel vittek kórházba. A Právo szerint az elkövetők és a sérültek kilétéről a rendőrség csak annyit közölt, hogy észak-afrikai bevándorlókról van szó, akik legalább már egy éve tartózkodtak Csehországban. Szemtanúk szerint az ötfős csoport tagjai szenteste a Běhounska utcában hangosan veszekedtek, majd késekkel ugrottak egymásnak. Az utcában lakók arról számoltak be, hogy az öt férfi először ordibált egymással, majd perceken belül tettlegességre került sor. A kiérkező járőrök a helyszínen a földön egy 31 és egy 32 éves szúrt sebből vérző férfit találtak. A mentők mindkettőt súlyos állapotban kórházba szállították, már túl vannak az életveszélyen

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@quadrocopter: ja! Azért ugat mindenkire hogy román,mert elhiszi,hogy
akkor őt magyarnak tartják a nyaloncok!Van itt egy-két hasonló,akiket
a seregben megismert (rendes) szabolcsi srácok nyelvi szokásairól ismer-
tem fel! Átjutottak a román részre a szakadásnál,és onnan magyarkodnak!
Azok mondták "megyünk kajónifele" vagy "pijánifele" ! (enni vagy inni) stb!
Pedig magyarnak lenni nem nagy dolog,csak az ősök mozgásaitól függött,
hogy hol vetettek "vasmacskát"! ;-)
division
@durbincs: Amíg egymást ölik az addig nem baj, csak így tovább:-)
nezelodo
Mit vered magad herélt hal, látod az a baj ami nem oldódik meg magától, az ilyen húgyagyúak, mint amilyen te vagy sem tudják megoldani.
nezelodo
Herélt Hal, valami újabbat! Ezzel a slampos másolgatással még a Sitt Paja bá is elbukott! Adhatnék az eddigi 15 -ös szókészletedhez, úgy két méternyi latint, de azt már úgyis kidumálták a grázi ápolónők.
nezelodo
Szegény herélt hal kijött rajta, hogy védőoltásként a gazdi himsejtjeit adták be neki! Hiába na dörzsölt a Simlicska! Neked nem fizeti ám ott a sógorok hegyeibe, hogy emberré alakítsanak át, maradsz herélt hal.
peterkelemen
Miközben Magyarországon cirka 10 embert szúrtak le. Ez úgy hívják bűnözés. A bűnözőket pedig meg kell büntetni. Ennyi és nem több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.