A Tízparancsolattal vágott vissza Bajnai Gordon Kovács Zoltán kormányszóvivőnek. Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala az egykori Tiborcz-cég, az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban. Kovács Zoltán kormányszóvivő ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet arra, hogy az OLAF vizsgálata a Bajnai-kormány idején elindított és később is folytatott közvilágítási program pályázati felhívásait érinti. Nem hagyta szó nélkül Bajnai Gordon volt miniszterelnök, hogy őt hibáztatják, egy Facebook-bejegyzésben reagált: Talán valóban gondosabban jártunk volna el, ha a pályázatban feltüntetjük, hogy a pályázókra nézve kötelező a VII. számú parancsolat, a kormányszóvivőkre pedig a VIII. Persze azt gondoltuk elég, ha a Bibliában benne van…"

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A vő jó tanítványnak bizonyult lop, mint állat !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
@durbincs: Nagyon jól tudod, hogy Bajnai minden libás rágalommal kapcsolatos pert jogerősen megnyert.
CsipkeRózsa
Ebből az üzenetből is kiderült, hogy Bajnai egy okos és türelmes ember.
lampa laz
Kár, h ez a spanyol donra maszkírozott mesterházy az mszp segítségével 14-ben háttérbe szorította, vigasz, h a tetű sem nyert. Vele nagyobb lett volna az esély arra, h ne legyen 2/3-a a fidesznek. Azóta nem vagyok barátságban az mszp-vel.
CsipkeRózsa
@durbincs: Nézd meg az alábbi videót, meghallod, hogy Bajnainak semmi felelőssége nem volt a libásokat ért károkért.
papa.49
A vő jó tanítványnak bizonyult lop, mint állat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.