Az egykori rapper számtalan videón fenyegetõzött merényletekkel. A SITE amerikai hírszerző csoport csütörtökön az Iszlám Állam terrorszervezethez köthető sajtóorgánumokra hivatkozva azt jelentette, hogy a már többször halottnak mondott Denis Cuspert német származású dzsihadista a kelet-szíriai Deir-ez-Zór tartományban halt meg szerdán. A szélsőséges szervezetek honlapjait figyelő SITE úgy tudja, hogy az Iszlám Állam számára külföldi harcosokat propagandavideókkal toborzó egykori berlini rapper, aki legutóbb az Abu Talha al-Almani nevet viselte, Garanizs településén halt meg. A terrorszervezethez köthető hírportálokon Cuspert véráztatta holttestéről készült képeket tettek közzé, ugyanakkor az Iszlám Állam maga nem erősítette meg német származású harcosának halálhírét. Cuspertet már több alkalommal is halottnak mondták. Utoljára 2015 októberében állították washingtoni tisztségviselők, hogy amerikai légicsapás végzett a német férfival Szíriában. A ghánai-német kettős állampolgár...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Egy halk kérdés...egy ghanai feketét miért is németnek kell nevezni???Főleg manapság,pár pillanat és a neten meg tudod nézni miféle selejt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.