Brit tudósok szerint a finomított szénhidrátok nem csak hogy hizlalnak, de butítanak is. Kiderült, a magas vércukorszintű emberek hosszútávon kognitív képességeik hanyatlására inkább számíthatnak, mint egészségesebb társaik – akkor is, ha nem szenvednek kettes típusú cukorbetegségben. Egy új tanulmány készült, mely azok a sorát gyarapítja, amelyek összefüggésbe hozzák a diabéteszt a sérült kognitív funkciókkal. Brit […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulyeseg... A japanok regesregen bebizonyitottak, hogy az Alzheimer okozoja az alacsony B12 vitamin szint. Ennek a vitaminnak a meglete a feltetele a megszuletett gyermek fejlodesenek a teljes kifejlodesig: 2000 egysegnyi B12-vel szuletunk, amit fokozatosan felhasznalunk 22-24 eves korunkig,... Akkor kb 650-700-as szintre csokkenunk, ami az europaiaknak magas szintnek szamit, a japanoknak meg veszesen alacsonyat.
A B12 vitamin eroteljesen javitja a ver oxigenellatasat, ezaltal keringesjavito, sziv- es errendszeri megbetegedeskre kivaloan alkalmas, megelozi a stroke-ot, gyogyitja a depressziot, erositi az immunrendszert, a rakmegelozesben, -gyogyitasban nelkulozhetetlen.
A cukorbetegsegre adott gyogyszerek eroteljesen csokkentik a B12 szintet, gyengiti az immunrendszert, igy a nyelv alatt oldodo tablettaval egy csomo komoly baj megelozheto. Nem lehet tuladagolni, sulyos hianyban napi 5-ot is be lehet szedni. Ettol a B vitamintol nem lehet hizni, a nyelv alatt oldodo tabletta azonnal teljes mertekben beepul a verkeringesbe. Ha ez a vitamin nem lett volna, es nem egy lelkes rakkutato foglalkozott volna a ferjemmel, O mar nem elne,. Igy 15 eve tunetmentes, pedig ritka es eroszakos tipusu leukemiaja van. (Cukorbetegsegre adott gyogyszertol kapta, Methformin -tol, fel ev szedes utan). Az orvosok nagy resze nem foglalkozik a jelentosegevel, csak akkor mernek B12 szintet, amikor keptelenek megallapitani a diagnozist egy betegnel. 150-es ertek alatt beallhat a halal. A B12 szint sima vervetellel ellenorizheto, csak kerni kell az orvostol a megjeloleset a beutalonal. 1300-1400-as szint az idealis. Japanban gyakorlatilag nem ismerik az Alzheimert, demenciat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.