Dorina arra kéri a cigányokat, hogy ne adják el a szavazatukat (teszi mindezt egy hazug, Jobbikos Hír Tv-s és indexes rágalom után, miszerint Lázár cigány szavazókat vásárol..) Most lebuktak. Egy régi módszert használnak. Először is kezdjük el a STAND UP-os társasággal. Politizáltak az elején? NEM! Miért nem? Mert feltűnő lett volna, és nem tudtak volna nagy tábor maguk köré gyűjteni. Évek alatt ezt megtették, és most már Bődöcs Tibike a legnagyobb Orbán-fóbiás kis csicska gyerek. Most már megvan a támogatói bázis, a youtube feliratkozók, most már lehet a kormány ellen hangolni. Bődöcsék és az egész STAND UP bagázs, egytől egyig, teszi is! Ez történt Hódmezővásárhelyen is. A Rádió 1, 2 hete leadta a kis helyes cigánylány Dorina dalát, a bulizósat, ami látszólag teljesen ártatlan dal volt. Ugyanaz a módszer itt is, mint a STAND UP-osoknál. Megnézték nagyjából a youtube-on a dalt 8 millióan, lett egy rakás youtube feliratkozó, és Facebook rajongó. Rövid idő alatt hatalmas...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
A FIDESZ buzik meg olyan románoktól várják a szavazatokat, akik azt sem tudják hogy hol is van Magyarország. És ehhez kúrva sok pénzt hozzá is csapatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kcarnivore
@Aki Én: Persze, de az a kérdés, hogy ebből mennyi jut el emberekhez. Véleménybuborékokban élünk, ki többé, ki kevésbé.
kokopelli
@Aki Én: megírtam már,hogy ez a cigány "vadász" miért vette fel
az avatárját a távolkeletről!Onnan rajtolt a Zorbán törzse is anno! ;--))
Aki Én
@kcarnivore: Ez addig igaz, míg nem a korábban említett, ide nem tévedt gyűlöletkeltőkről beszélünk. Ők olvassák a híreket.
SystemError
@durbincs: Mivan te kis fizetett szar? Egyszer már volt lehetőséged emberkedni és akkor is bújkáló, jellemtelen senkiháziként árulkodtál..Emlékszel?! :) Tudod, amikor kiderült, hogy nem vagy férfi.. Egy kis köcsög vagy, akit a fidesz kommunikációs irodája fizet pont azért, mert egy kis köcsög vagy:)
SystemError
@durbincs: anyádat párthűtőnek hívod?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, csicska?
Volt gatya -turka idegen " minivirslik" után?
Még szerencse, hogy idióta vagy, így senki nem figyel rád, nincs értelme, vagy ha igen, akkor rendre kapsz a buta pofádra!
Bezony, csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.