De, ha bővebben akarjuk kifejteni véleményünket, akkor elmondhatjuk, hogy Karácsony „a faszért hagytam magam rábeszélni” Gergely totál nincs képben. Egyszerűen nem érzi, hogy itt most a korszakváltás vagyis az elmaradt rendszerváltás lehetősége csillant fel az emberek többsége előtt, amelynek a fideszes KISZ-vezetők és MSZMP tagok legyőzése mellett ugyanúgy része a szocialista KISZ-vezetők és MSZMP tagok legyőzése. Képletesen szólva éppen annak a rozsdás, lecsövesedett hajónak az elsüllyesztése az egyik cél, amelyhez Karácsony - a személyes ambíciói miatt - hozzáláncolta a néhány fős csónakját, a Párbeszédet. No, persze az is benne volt, hogy egy százalékos támogatottsággal feltehetően nem tudtak volna önállóan jelölteket állítani… De pont az MSZP-vel? Éppen azzal a párttal, amiről Botka László MSZP-s politikus mellett még Soros György is azt mondja, hogy fideszes maffiózók, ügynökök irányítják. Szimbolikus jelentősége van annak a ténynek, hogy a hódmezővásárhelyi harmadik...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ne erőlködj sügér mert a végén még beszarsz...ezzel a cikkel félig lábon lőtted magad :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Gondola.hu...úúúúúú...vaú...vaú...kínlódnak a csicskucik, szeretnék, de nem tudják feledni a szép, tiszta, egészséges hmv.-helyi maflást!
Ja és a kesegyereket se hagyjuk felejteni, OLAF pofon lesz, hogy a fal adja a másikat!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, csicska?
Volt gatya -turka idegen "m inivirslik" után?
Még szerencse, hogy idióta vagy, így senki nem figyel rád, nincs értelme, vagy ha igen, akkor rendre kapsz a buta pofádra!
Bezony, csicska!
Nessy
@quadrocopter: ne bántsd szegény halacskát! A tudósok megállapították, hogy az aranyhalak rövidtávú memóriája 9 másodperc. A durbincsról nem szóltak de az sem lehet sokkal több. Ezért írja szegény feje ugyanazokat az ostobaságokat nap - nap után. Tudod, van egy szamárvezetője, aztán amelyik következik, azt leírja, kipipálja, és jöhet a következő, majd kezdi előröl.
karma1
Farokkam, megint veszek egy lottot: igy jojjon be maskor is a feltevesem! Ami ilyen pejorative, per "Gergely" cimmel kezdodik, az csak magyaridok, pestisracok, origo, riposzt es egyeb szar ujsag lehet...
Congrats...:o)))))
karma1
@durbincs: Jobb hulyenek lenni, mint seggnyalo halfaroknak,...:o))) Mi meg okosodhatunk, te mar csak budosodhetsz...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.