Az MSZP szerint politikai túszról van szó. Az az MSZP szombathelyi jelöltjét 6 milliárd forintos csalással vádolják, nyolc hónap előzetes után egy napot volt szabadlábon, amikor a Nemzeti Választási Bizottság Polt Péter legfőbb ügyész indítványa után felfüggesztette a mentelmi jogát. A tüntetésen Magyar Fruzsina, Lendvai Ildikó, Ara-Kovács Attila és Iványi Gábor szólalt fel és egy szombathelyi ügyvéd, Szendrő Németh Tamás. A felszólalók szerint Czeglédy esete szimbolikus, koncepciós eljárásról van szó - írja a Nemzet helyszíni tudósítása. Iványi Gábor egykori országgyűlési képviselő, az Oltalom Karitatív Egyesület vezetője úgy fogalmazott: Czeglédy Csaba túsz, és felszólította az ügyészséget, fejezze be az emberek politikai célú üldözését. A tüntetést a Tiszta emlékezettel a szabadságért, a demokráciáért csoport szervezte.

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Jó volt hallani a fülnek, ahogyan helyettünk üzentek ennek a szégyentelen tróger maffia állam kormányzatának és a maffiát szolgáló dögleni való mocskoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.