Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen próbálta megszólítani a magyar választókat Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az interneten keringő felvételek tanúsága szerint mérsékelt sikerrel. Marosvásárhelyről Zsigmond Imola székely-magyar aktivistát, az események egyik résztvevőjét kérdeztük.\\nMiért ment ki Vona Gábor kampányrendezvényére?\\n\\nNem mondhatom, hogy éppen Vona Gábor miatt mentem ki, de éppen arra sétáltam, arra volt dolgom, amikor megláttam, hogy jó pár ember összegyűlt körülötte, akkor úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy feltegyek neki néhány kérdést. Nagyjából 30-40 ember volt jelen, de több volt a médiamunkás, mint a civil érdeklődő. Én 40 embert saccolok, és persze a csendőrség körülötte, de a legtöbb jelenlévő valamelyik sajtót képviselte. Az egyik újságíró megkérdezte tőlem, hogy melyik médiát követem, mert ő biztos benne, hogy csak az M1-et. Én elmondtam, hogy lehetőleg mindegyiket, az Atv-től, a Hír-tv át mindent, és engem nem befolyásol a média, én a saját...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Latom, farokkam, a szovegertelmezes meg mindig nem az erosseged - tobbek kozott ez SEM -, nade haladjunk...
1/ Mandiner.hu ... Kalap szar
2/ A "holgy" valoszinuleg a Tom es Jerry-n szocializalodik, mindenesetre abbol a tipusbol valo, aki azert megy a szupermarketbe vasarolni, hogy zenet hallgasson.
Csak ket oriasi fekete lyuk van az informacioin:
A/ Gyurcsany Ferenc es a DK NEM az erdelyiek honositasa ellen van, hanem a levelbeli szavazas ellen az olyan emberek reszerol, akiknek NINCS magyarorszagi bejegyzett lakcimuk
B/ Vona Gaborral Gyurcsany Ferenc meg tevedesbol sem egyeztet, de nem is beszelnek egymassal...
Vagyis a kisholgy, valamint a mandiner firkasza akkorat hazudott, mint ide Marosvasarhely...:o)))) De te csak nyaljal, nyaljal, ... En meg jol elleszek itt a krokikkal...:o))))
namihami
Mandiner? Zsigmond Imola székely- ""magyar"" passzivista?
Ennyi nemhogy elég, de sok is. Már a két főszereplő neve behatárolta a hír érdemi lényegét.
Pálinkás Pál
A románnak üzenem,tőled semmit nem vettek el...és épp itt az ideje hogy valaki megtegye...!!! Elsőnek a szavazatokért vett állampolgárságotokat.../a szavazati jogról nem beszélek ,mert az nonszensz/!!!
F_Viktor
@karma1: Igazad van, nekem is ez a véleményem, de nem hiszem, hogy ebben a cikkben bárki is hazudott volna.

Egyszerűen ennyire elhülyítette a fityeszes közmédia az erdélyieket.
Jól mutatja ez a mondat:
"Az egyik újságíró megkérdezte tőlem, hogy melyik médiát követem, mert ő biztos benne, hogy csak az M1-et. Én elmondtam, hogy lehetőleg mindegyiket, az Atv-től, a Hír-tv át mindent, és engem nem befolyásol a média, én a saját meggyőződésemet a tapasztalataim szerint alakítom."

Amikor már egy ott lévő, feltehetően nem fityeszes újságírónak is feltűnik a hölgy kérdései alapján, hogy fingja nincs a magyarországi politikai helyzetről, az sok mindent elárul.

"Nem volt felkészülve arra, hogy az erdélyi emberek ennyire naprakészek az anyaország politikai ügyeiben."

Szerintem vona erre lefagyott, még ő sem hitte el, hogy ilyen nagy a sötétség Erdélyben.

S a csúcs:
"... az erdélyieket nem lehet bolondítani. Az erdélyi magyarság sok mindenen átment, a mai napig sok nehézségen megyünk keresztül, de minket már nem lehet félrevezetni, nem lehet megvásárolni."

:-))))))))))))))))
Aki Én
Tipikus szájbarágó propaganda írás.
Természetesen támogatni kell a határon túli magyarságot, de itt messze nem arról van szó.
Egyrészt a fidesz ellenzékben ellenezte a határon túli magyarok szavazati jogát.
Másrészt azóta fontosak nekik, mióta magyar közpénz által finanszírozott szavazógépek.
Azért van szükség rájuk, mert a hazai történések, intézkedések, korrupció miatt az ember elhagyják a fideszt. Így jól jönnek azok a kibicek, akik mindebből csak hasznot húznak, hátrányai nem érintik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.