Meghan Markle és Harry herceg csak néhány hete házasodott össze, de máris felröppentek a petykák, hogy az újdonsült hercegné megbánta az esküvőt, mert nehezen tűri a sok szigorú szabályt.

Nehezen tűri a szigorú szabályokat az ex színésznő – máris megbánta az esküvőt Meghan hercegné?

Fotó: MTI/APpool/Sky News

A hercegnének ugyanis hiányzik a régi élete, és egyszerűen nem tudja megszokni a királyi család szigorú szabályait

- írja a Blikk.

Ilyen például az is, hogy ezentúl nem festheti sötét színűre a körmeit, így csak világos lakkot használhat.

A Radar Online-nak egy palota közeli forrás azt mondta:

Meghan nem igazán élvezi a hercegnéi szerepet

Hozzátette:

Hiányzik neki a színészkedés és Los Angeles. Hiányzik a családja és a barátai

Azt azért a bennfentes is megerősítette, hogy Meghan ennek ellenére „rettenetesen szerelmes férjébe”, a baj csak az, hogy Erzsébet királynő szabályai túlságosan szigorúak az ex színésznő számára.

Pár napja például tömegesen estek neki a hercegnének a Twitteren a II. Erzsébet születésnapján elkövetett baki miatt, Meghan ugyanis fedetlen vállú ruhában jelent meg az eseményen.

Forrás: Blikk, Cosmopolitan

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Anno Katalin esetében is voltak közel álló jólértesült gonosz pletykálkodók. Ezt sajnos Meghan sem kerülheti el. Az, h hiányzik a régi élete, az pedig természetes dolog. Én kívánom neki, h legyen nagyon boldog hercegné.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@Horizont: Ha egy villanyszerelőbe lett volna szerelmes, nem lennének ilyen problémái.Az valahogy nem jött össze,vajon miért ???
lampa laz
Anno Katalin esetében is voltak közel álló jólértesült gonosz pletykálkodók. Ezt sajnos Meghan sem kerülheti el. Az, h hiányzik a régi élete, az pedig természetes dolog. Én kívánom neki, h legyen nagyon boldog hercegné.
papa.49
Egy frászt volt szerelem ráakaszkodott a hercegre, ennyi ))))))))))))
Peller Anikó
Szörnyű lehet világos körömmel élni. Látszik alatta a piszok.
human
@Horizont: Ma 16:34-ra. Igazából mikor elsőre olvastam a címet rögtön az ugrott be, hogy ez is csak egyike a média hírhajhász címadásának. Kreálnak valamit az ifjú pár köré, mert uborkaszezon van náluk. Szóval lehet, hogy olyanon rugózunk ami nincs.
namihami
Hát igen, a nyomor és a szegénység rengeteg kompromisszumra kényszerítheti egy ilyen szegény lányt az életben. A végén kiderül, hogy a család erőltette hozzá és csak kényszer volt, hogy valamivel jobb élete lehessen. Tiszta ""Luxusfeleségek"" feelingem támadt a hír hallatán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.