A palacsinta az egyik legegyszerűbb és legkedveltebb desszertünk. A világon mindenhol készítik, nálunk az egész vékony tészta jellemző, amelyben több a töltelék, mint a tészta, de nem mindenhol van ez így. Az amerikai palacsinta például jóval vastagabb, de tésztájába sütőpor vagy szódabikarbóna kerül, így a tészta habkönnyű lesz. Lehet, hogy furcsának találod, mit keres egy tortarecept oldalon a palacsinta receptje, de mivel ez a palacsintatorta alapja, ezért fontosnak tartottam, hogy az alaprecept is fent legyen az oldalon.

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az én palacsintatortáim mindig sós-húsos-zöldséges kaják
RonaGyuri
@RonaGyuri: pontosabban sós kaják hússal, zöldségekkel leginkább spenót és persze sajtok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.