Fanni megelégelte, hogy fél éven át csak a médián keresztül kommunikál az édesanyjával.

Weisz Fanni már egy ideje rosszban van édesanyjával: a viszonyuk akkor mérgesedett el, amikor Fanni megismerkedett párjával, Péterrel, majd feleségül is ment hozzá.

Édesanyja azóta már a nyilvánosság előtt is többször elmondta, hogy szeretné rendezni a viszonyt lányával, eddig azonban nem sok sikerrel járt. Most azonban a Borsnak arról mesélt, hogy enyhülni látszik a helyzet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kellemes estét kívánok Mindenkinek!

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

„Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni.

Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete.

Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra ma­gamhoz ölelni” – mesélte elérzékenyülten Ágnes.

Cikk- és címlapkép: Instagram/realweiszfanni

(Bors)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Feketelistára került Weisz Fanni" Mától akkor #Schwarz Funny f. a. A "modellt áprilisban eltiltották, így 2023-ig nem viselhet olyan tisztséget egy cégben, ami érdemben befolyásolja a működését..." Javaslom menjen az LMP-be, ott eltiltás után még pártelnök is lehet! "
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.kinja-img.com%2Fgawker-media%2Fimage%2Fupload%2Fs--XPvy5-Nb--%2Fc_fill%2Cf_auto%2Cfl_progressive%2Cg_center%2Ch_675%2Cq_80%2Cw_1200%2F18a6ubtwbjcawgif.gif&key=XMV5yMTZHDQqsYgPSHyoDw&w=600&h=339
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas lacko
@colibri: Miután ez mind rágalom volt - bebizonyosodott (kihagytál pár napot) minden oka meg van az örömre! Bocs ha csak a rossznak tudsz örülni
Micike
A kedves mama ha úgy érzi, hogy imái meghallgattattak és kapott egy személyes békülős üzenetet a lányától, akkor tartsa meg magának személyes üzenetnek és ne rohangáljon a bulvárhoz. Már tényleg elég volt belőlük; belőle is, a csalásért feljelentett vejéből is, meg a 8 általánost végzett siket modell lányából is, Áder jogszabályellenesen foglalkoztatott jeltolmácsából. (Meg.: jeltolmácsként az foglalkoztatható, aki a jeltolmács képzésről szóló 8/1983. (VI. 15.) MM-EüM együttes rendelet alapján kiállított szakértő jeltolmács vagy fordító jeltolmács bizonyítvánnyal rendelkezik. A képzés feltétele érettségi és B1 szintű jelnyelvi tudás. Fanninak egyik sincs.)
Eladott Ország
@Micike: Ezek szerint Fanni csak fekvő gerincét tudja letenni.
csipetke
Nem értem,hogy a nyilvánosságnak ehhez mi köze van,és kit érdekel ez az egész?Szinte nap mint nap olvasni a cikkcímekben róluk,csak már nem olvassa el az ember mindet,mert annyira érdektelen.
Macskaszem
Az anya, ha nem is szíveli a vejét, próbáljon belenyugodni, hogy a lánya felnőtt, magának választott párt, és nem az anyukának. Ha nem akarja elveszíteni a lányát, akkor el kell viselnie a vejét akár összeszorított foggal is.
SystemError
Nem megy a hírnévhez, ha bunkó picsa az anyjával

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.