Annyira titkos volt az esküvő, hogy még a szerelmespár szülei is csak utólag értesültek róla. 

Titokban vette el egy volt Barátok Közt színész lányát L.L. Junior

Fotó: Facebook

A legnagyobb titokban feleségül vette a Barátok közt volt sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát, Kingát L.L. Junior. A pár épp Dominikán tölti a mézesheteket, ahol a romantikus esküvő volt. A szerelmesek alig két év alatt háromszor szakítottak és négyszer békültek ki, de úgy fest, ennyi veszekedés és megbocsátás után végre megtalálták a közös hangot.

A Bors úgy értesült, hogy a homokos tengerparton keltek egybe. A nyaralásról a fiatalok több fotót is megosztottak már a közösségi oldalaikon, és bár nagyon odafigyeltek, hogy rejtve maradjon kezükön a karikagyűrű, L.L. Ju­niornak ez nem mindig sikerült.

Később kiderült, hogy a család által tervezett nagyszabású esküvő helyett a pár két tanú jelenlétében mondta ki az igent Dominikán.

– Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk – nyilatkozta a Borsnak L.L. Junior. – Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent. A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűkkörű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt.

A Bors először az örömapát kereste meg, aki indulatosan utasította vissza kérésünket, hogy nyilatkozzon a témában. Nem csoda, az apa akkor ugyanis még nem tudta, hogy minek kéne örülnie. Így feltehetően egy újságírótól hallott először lánya esküvőjéről Körtvélyessy Zsolt.

(Bors)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tán a lány szülei nem örültek volna ennek a frigynek. Mondjuk nem csodálkoznék.
namihami
A sztárzenész és a sztárszinész frigye.
Amit, amennyit az egyik a zenében, pont annyit a másik a filmművészetben. Összeilllő pár.
volvós
És a meghívott ( homokos ) vendégek között kitört a sírás,
hogy a buzi kis köcsög L.L. elvett egy " LÁNYT "...
és elvesztették az ov(r)ális havert ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.