Azok a krimik érdeklik, melyekben sállal gyilkolnak? Vagy az Oroszországban játszódó romantikus regényekért van oda? Netán csak szeretne SMS-t kapni, ha megérkezik a könyvtárba kedvenc szerzőjének legújabb kötete? Közeljövő vagy csak utópia? - utánajártunk.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovacsbiren
A net nem váltja ki az olvasás örömét, amikor csendben, nyugalomban, elheverve elmélyedünk kedvenc könyvünkben.
nanena
Ha a téma az elektronikus könyvek vs. papíralapú könyvek, akkor én mindenképpen az elektronikus mellett vagyok. Nagyobb választék, pdam bárhová elvihetem milliónyi regénnyel. És még mennyi mindenre jó! Office, navigáció, net, e-mail, játék, zene, hangoskönyvek, filmek, stb.
tsabeeka
@nanena: igen, csak nem mindegy, h milyen az az elektronikus. bár ez a fentebb linkelt kindle már elég közel áll a jóhoz :)
nanena
@tsabeeka: A Koobe e-book reader-t próbáltam ki a Mekka áruházban. Talán ha 40e-rel olcsóbb lenne. Így maradtam a pda-nál.
tsabeeka
@nanena: na, az oldalát elmentettem, majd figyelem az árát, 20ért engem is érdekel :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.