A bélrendszer krónikus gyulladásos betegsége, mely elsősorban a vékonybél és vastagbél gyulladásával jár, de a tápcsatorna bármely szakaszát érintheti a szájtól a végbélig. A Crohn-betegség tüneteiről és kezeléséről dr. Sárdi Krisztina gasztroenterológust, a Budai Allergiaközpont orvosát kérdeztük. Mi okozza? Kialakulásának pontos oka nem ismert, összetett etiológiájú megbetegedés. Genetikai és immunológiai tényezők, környezeti faktorok, valamint bizonyos […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem akarok sarlatán lenni , de ugyan ezek a tünetek akkor is vannak ha az ágyad egy ferde víz éren megy át. Nem muszáj el hinni. de ki próbálhatod. a macska oda fexik ahol az embernek nem jó. A kutya oda fexik ahol az embernek jó.
Szerintetek miért voltak a tanyák úgy el szórva a pusztaságban? Ők is tudták és ez nem sarlatánság. hanem igen is igaz dolog.
Csak, ha azt mondom, .- kimérem a lakásod és tedd az ágyad pld. 20 cm,e jobbra és két nap múlva nincs semmi bajod.
az egy dolog. Az csak neked jó.
Na ez ellen kell harcolni. a dokiknak. Ők azt mondják kapásból, Crohn-betegség Amire nem igazán van gyóccer de van olyan amitől esetleg lesz más bajod is és ezt szedned kell 100 évig. Na ez a jó gyógymód. Igaz nem neked, de az kit érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.