Egy új brit tanulmány szerint már a módjával fogyasztott vörös húsok és feldolgozott húsfélék is jelentősen fokozzák a bélrák kialakulásának kockázatát. Az International Journal of Epidemiology című folyóirat szerdai számában publikált kutatás megállapította, hogy húsz százalékkal nő a bélrák kockázata annál, aki napi egy szelet bacon helyett három szeletet fogyaszt el. A kutatók a vizsgálatban csaknem félmillió […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Én is akkor egy öngyilkos jelölt vagyok, mert nem adom fel a szokásom. Különösen azért mert van amikor az ellenkezőjét is állítják, vagy eddig nem is jutott eszükbe. No akkor inkább maj meggyónom valahogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.