A friss gyümölcsök többségének szárazanyag- és szénhidráttartalma alacsony, ezért a gyümölcsök fogyasztásakor csekély az energiabevitel. Ha diétázni szeretnénk, hasznos, ha tisztában vagyunk az egyes gyümölcsök, olajos magvak, déligyümölcsök beltartalmi értékeivel. Kalóriatáblázat. A gyümölcsök táplálkozásbiológiai értéke alapvetően alkotórészei összetételétől, azok mennyiségétől és minőségétől függ. A gyümölcsfogyasztás egészségvédő és megőrző hatása azonban nem vezethető vissza egyes […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás