A járvány idején is ki kell nézni valahogy. Több fotó is megjelent az MTI képalbumában kedden, amelyeken matyómintás arcmaszkok láthatók. A koronavírus elleni védekezésre szánt, kézzel hímzett maszkokat Tardon készítik. Több fotó is megjelent az MTI képalbumában kedden, amelyeken matyómintás arcmaszkok láthatók. A koronavírus elleni védekezésre szánt, kézzel hímzett maszkokat Tardon készítik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na most aztán tényleg megvilágosodtam

„Matyómintás arcmaszkokat gyártanak a tardi hímzőnők”

Elsőre majdnem káromkodni vagy legalább szentségelni kezdtem, hogy már kezdem érteni a több-ezer forintos maszk-árakat, de villám szerűen belém hasított, hogy többről van itt szó. Közismert Szájjártató és gyakorta Orbán nyüzsizése a kínai szállítmányok körül, aminek persze számos oka van: kezdve a propaganda-értéktől egészen addig, hogy biztos van nekik benne nem kis anyagi érdekük is.
Azonban az matyó-hímzés dolog érdekes megvilágítás: helyette szánták magukat értéknövelőnek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.