Ha szívesen felidéznénk a korábbi európai nyaralásaink tradicionális ízeit, elevenítsük fel őket a saját konyhánkban! Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya ezúttal népszerű mediterrán ételeket mutat be. A pulykahús alapvető hozzávalója az olasz és a spanyol gasztronómiának, amióta az 1500-as évek nagy felfedezői elhozták a területre az eredetileg Amerikában őshonos állatot. A mediterrán országokban számos módon […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.