EZ TÉNYLEG MENTHETETLEN, SŐT NEM IS KELLENE!!! =)) Csavartak egyet a már ismert Szitu platformon - a kampánybejelentőt olvashatjátok.  Csavartak egyet a már ismert Szitu platformon - a kampánybejelentőt olvashatjátok. Kampánycél: A Borsodi az új termékcsalád első szereplőjével, vagyis a Borsodi Hoppyval jelentkezett be a hazai mainstream sörpiacra. Úgyhogy, ha már a termékkel húztak egy meglepőt, a Szitu platform is kapott egy izgalmas csavart. Amikor megtudtuk, hogy jönni fog a Borsodi Hoppy és vele együtt egy integrált kampány is, azzal a kihívással találtuk szemben magunkat, hogy úgy tekerjünk egyet a Borsodi Szitukon, hogy a mindennapi apró örömök ünneplését megtartva szülessen valami, ami megkülönbözteti az új termékcsaládot a hagyományos Borsoditól.

Forrás: kreativ.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szerencsesebb népeknél a nő-szervezetek már bojkottot is szerveznének

eközben egy magát szak-portálnak tekintő frappáns példaként említi

Mottó:
A politika és a média kultúra-rombolásánál
is veszélyesebb a reklám hatása

A Borsodi az új termékcsalád első szereplőjével, vagyis a Borsodi Hoppyval jelentkezett. Ahogy az lenni szokott reklám-kampány is dukál. S ahogy az lenni szokott kellően blődre sikerrdett, sőt!!

vimeo.com/423975623

A lényegét nézzük a – még csak nem is szőke – nő oldaláról.
A fiúja, akivel a kapcsolata - a kontextusból kiderül - már nem is annyira új, elfelejti a nevét. Ha ez még nem elég azzal „menti” a helyzetet, hogy ő az a lány, akiről már sokat mesélt! Vajon miről és miket mesélhetett???
De mindez piskóta az alapgond mellett: a lányt mutatja be a haverjainak és nem fordítva!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.