A 27 éves Mia ma már nagyon bánja egykori hivatását, ezért mindig óva inti a fiatal lányokat, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amiket ő. A fiatal szépség jelenleg sportműsorok készítésével foglalkozik.

Fiatal volt, kellett a pénz: ez a pornós nagyon megbánta a múltat

Most azonban kemény fába vágta a fejszéjét Mia, ugyanis elhatározta, hogy eltünteti egykori pornófilmjeit a világhálóról. Az instagramon is rendkívül népszerű libanoni-amerikai nő online petíciót indított és a jó ügy érdekében már több mint másfél millió ember támogatja – írja a Blikk.

Khalifa állítása szerint ő csupán 12 ezer dollárt, tehát 3,7 millió forintot keresett a videóival, míg a PornHub pornómegosztó és a BangBros nevű pornóforgalmazó a napig milliárdokat keres az egykori pornósztár videóival, a petíciót lényege, hogy véget vessen ennek a kizsákmányolásnak.

Mia Khalifa már többször megakarta vásárolni a videóit, hogy azok végleg eltűnjenek az internetről, de a jogtulajdonosok ellenállnak a nő kérésének.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, BBC

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát bizony, így van ez. Aki széttette a lábát, csücsörített és hasonló figurákkal gazdagította a ""művészeti profilját"", az ne vinnyogjon utólag. Aki qrvának áll, ne sírjon, ha b@sszák. (bocs, remélem gyerekek nem olvassák) Bár, ha a pedofil fideszes felfüggesztettel megúszta, akkor talán én se megyek börtönbe. Bár a ""komcsiságom"" roppant súlyosbító körülmény lehet.
Egyébiránt, ha valóban mindössze 12.000-ért szopott, nyalt, gombot varrt--akkor nemcsak qrva, de még pluszba HÜLYE QRVA is.
Csizmás Kond
" ő csupán 12 ezer dollárt, tehát 3,7 millió forintot keresett a videóival,"
...na ezt bánja nem az amit csinált
SystemError
Ja, mert ha millárdokat keresett volna vele, akkor nem gáz, hogy egy világ nézi, ahogy ketten tolják..Másrészről az ilyen tipusú oldalak oldalak vagy bármilyen hasonló jellegű online pénzkereseti lehetőség megosztás alapú. Tehát százalékot kap. Innentől nem annyira hihető ez a történet... Biztos kihasználták, csak nem a pornhub, erről viszont nem a pornhub tehet, hanem akik előtte videóra vették és átbaszták, mert a pornhub biztos nem milliókat fizet milliárdok után.

Ez a jó öreg, amig kellett pénz, addig 5ft-ért lefeküdt "valakiknek", most meg próbál talál egy nagy halat, akit akaszthat
Kapanyél
Rákerestem a művésznőre! 30 cm alatt nem adta! :)))
ila51
@Kapanyél: nahát , akkor ki a kizsákmányoló ? :D
ila51
napvégén kérdi a barátnő : Neked mennyi jött össze ? -- Kétezer ötven -- Na de ki adott ötvenet ? -- Mind.
simmering73
Szépségnek éppen nem mondanám, viszont tény, hogy fiatal.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
KisGenyo2
Szerintem meg inkább arra jó ez, hogy reklámot csináljon ezeknek a videóknak. ;-)
Azért gyorsan megnéztem, ahogy 2 négerrel témázgat. Felőlem most már törölhetik. XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.