Mi is pontosan a marinád?  A marinád nem más, mint egy aromás-fűszeres folyadék, amelybe húsokat, halakat, tenger gyümölcseit vagy éppen zöldségeket forgathatunk. Nem érdemes kihagyni a marinálás lépését, hiszen így lesz az elkészült ételünk igazán ízletes. Sőt! Nemcsak plusz ízekkel gazdagítja a fogást, hanem húsok esetén puhítja is azok állagát, felszínét. Különösen a marhahúsra igaz, […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.