Megígérte, megtette.

Curtis elment egy csapat kigyúrt fociultrával egy állatkínzó lakásához, és elvették tőle a kutyáját

Curtis állta a szavát, elment látrányi állatkínzóhoz.

A látrányi állatkínzó esete felháborította Curtist, aki megüzente, hogy személyesen keresi fel.

A rapper betartotta az ígéretét: a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatával valóban ellátogatott Látrányba a férfihoz. Mint kiderült, a kegyetlen állatkínzónak volt még egy kutyája, de őt sikeresen megmentették.

„Ahogy ígértem! A @szurkolok_az_allatkinzas_ellen csapatával ellátogattunk ma Látrányba a címre, ahol brutálisan megvertek egy kutyust a napokban... Sajnálatos módon volt az embernek még egy kutyája, de szerencsére el tudtuk hozni. Szóval sikerült megmenteni és sikeresen zártuk a napot”

– írta Curtis az Instagram-posztjában.

Forrás: Blikk

Kép: Curtis/Instagram

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Gyütt Mönt: Ez igaz. Viszont ez egy jó tett volt ha nem is törvényes. Aberrált emberek köztünk élnek, embert állatot bántanak a törvény meg úgy szar ahogy van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Szeparepa2: Ahhoz nem ezek mennek,hanem a kibaszov lista élvezői!Ezek ugyanazok!
Ronin2
Hja kérem 5-6 kigyúrt ürgével nem kunszt.
Ha oly nagy volt a szája,miért nem ment egyedül?
luiz
Ezekkel az agyhalottakkal, a szurkolok_az_allatkinzas_ellen csoporttal csak a fogyatékosok állnak szóba. Egyszer a Czibók Lacit is ki akarták csinálni, mert egy fogyatékos photoshoppolt egy képet, hogy Laci fegyvert fog a macskájára. Mikor Laca visszaszólt, hogy mekkora balfaszok vagytok és a bíróságon találkozunk gyerek, mind kinyalta a seggét XD
bence
@Ronin2: ! Te oda mentél volna ?! Még harmincad magaddal sem ! Mellesleg nem csak felkeresni de jól megrugdalni kellett volna ! Persze az olyanokat mind , akik csak egy védtelen állatokkal ilyen bátrak !
bence
@luiz: ! Nem tudom ki az a Czibók Laci , de ha veled együtt ő is csak egy állattal vakmerő , akkor az ilyenneknek mind végleges naplementét kívánok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok