A nők kevésbé bíznak a heteroszexuális férfiakban, mint a melegekben, mert attól tartanak, hogy a heterók érdekből – szexuális ellenszolgáltatás reményében – kedvesek velük.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@division: Betegek? Úgy gondolom, nem vagy autentikus ennek a megítélésében.
division
@Nyírfa: Genetikailag hibásak, az a te dolgod, ha ezt nem vagy képes elismerni.
Gazella
Tök mindegy hogy hetero, homo, leszbi vagy biszex az illető, a hormonok és a szimpatikusság a legfőbb ok amiért valaki megbizik a másikban.
Nyírfa
@division: Érv híján - miután tudományos ismereteid nincsenek e tárgyban - csak ismételgetsz egy primitív társadalmi sztereotípiát.
Te dolgod, Te vakablakod. Úgyhogy, én tovább álltam.
division
@Nyírfa: Helyesen teszed. Én csak egy feltaláló és gyárigazgató vagyok, testvérem és sógornőm meg immunológusok, rákkutatók, egyetemi tanárok, de igazad van, hozzád képest csak nagy senkik vagyunk mindannyian. Aki a saját neméhez vonzódik, az nem normális dolog, de felesleges erről egy olyan okos emberrel vitatkozni, mint amilyen te vagy:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.