A nők kevésbé bíznak a heteroszexuális férfiakban, mint a melegekben, mert attól tartanak, hogy a heterók érdekből – szexuális ellenszolgáltatás reményében – kedvesek velük.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mi az, hogy a meleggek?
.
Akkor amikor az a hölgy, aki poligám pasit fogott ki magának monogám helyett, az számíthat arra, hogy a párja másfelé is keresi a boldogságát, amely jellemző lehet a hölgyek szexuális szokására is!
bencemacska
Szvsz a homoszekszuális férfiak társaságban sokkal udvariasabbak, kedvesebbek a nőkkel, mint a heterók. És általában, műveltek, van miről beszélgetni velük.
És általában a férjek sem szoktak rájuk féltékenykedni!
Nyírfa
Én sajnálom, hogy nincsen meleg barátom, éppen a bencemacska által is említett jellemzők miatt. Érzékenyek, empatikusak, finomak - legalábbis így képzelem. Szeretek filózgatni, míg fiatalabb voltam, a szűk baráti körömmel sokszor hajnalig boncolgattuk a világ dolgait , és ebben a hangulatban, kialvatlanul mentünk dolgozni, de az élmény semmissé tette a fáradtságot. Ja: barátnőm csak 1-1 akadt az életem során, mindig jobban kedveltem a férfiak - az értelmes, kulturált férfiak -társaságát.
division
Ez biztosan igaz, hiszen max. egy másik férfival csalja majd meg, nem pedig egy másik nővel:-)))))))))))
division
@Nyírfa: Ha te mondod, akkor az úgy is van. Nézted már amikor felvonulnak? Milyen finomak, érzékenyek? :-)
Nyírfa
Lemaradt a lényeg: a legteljesebb őszinteséggel, játszmák nélkül létezhetünk egy ilyen kapcsolatban, miközben nem sérül a női mivoltunk.
Ha valaki már írt volna hasonlót, bocs, de dolgom volt a konyhában.
Rockxy
főleg télen megbízhatóak kályha helyett, náthás időszakokban,
a nús meg asziszi, hogy csak agyhalott nők vannak a világban?
Nyírfa
@division: @division: Értem. Tehát, a homoszexuális barátom csak férfivel fog megcsalni, nővel nem. Ezt gondold át még egyszer.
Még nem fordultam meg a felvonulásukon, idén terveztem először, így véleményt mondani nem tudok.
Közönséges emberek , sajnos, nemi hovatartozástól függetlenül , voltak, vannak és lesznek. Megjegyzem, közönségessé igen sokféle módon válhatunk. Ugye?
division
@Nyírfa: Közönségessé igen, de önmutogató homokosnak lenni már hajlam is szükségeltetik hozzá. Nincs addig baj, amíg maguk között ezt csinálják, betegek, ez van, senkit nem érdekelne, de nekik vonulgatni kell, hogy mindenki lássa. Reklám önmaguk ellen.
Nyírfa
@division: Betegek? Úgy gondolom, nem vagy autentikus ennek a megítélésében.
division
@Nyírfa: Genetikailag hibásak, az a te dolgod, ha ezt nem vagy képes elismerni.
Gazella
Tök mindegy hogy hetero, homo, leszbi vagy biszex az illető, a hormonok és a szimpatikusság a legfőbb ok amiért valaki megbizik a másikban.
Nyírfa
@division: Érv híján - miután tudományos ismereteid nincsenek e tárgyban - csak ismételgetsz egy primitív társadalmi sztereotípiát.
Te dolgod, Te vakablakod. Úgyhogy, én tovább álltam.
division
@Nyírfa: Helyesen teszed. Én csak egy feltaláló és gyárigazgató vagyok, testvérem és sógornőm meg immunológusok, rákkutatók, egyetemi tanárok, de igazad van, hozzád képest csak nagy senkik vagyunk mindannyian. Aki a saját neméhez vonzódik, az nem normális dolog, de felesleges erről egy olyan okos emberrel vitatkozni, mint amilyen te vagy:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.