A mesékben mindig a jó fiú győz, és a szerelmes filmek többsége is hasonlóan végződik. Ezek után adott a kérdés, hogy mégis miért érezteti velünk minden regény, mozi vagy akár a modern közösségi média is, hogy a nők alapvetően a rosszfiúkhoz vonzódnak? Talán mert ők helyesebbek, menőbbek vagy éppen bevállalósabbak? Esetleg azért, mert titokban mindenki kicsit ki akar szakadni a társadalmi elvárások, a szabályok, az illem, és az egész jó viselkedés börtönéből? Mindez rövid távon biztosan szuperül működik, és talán szabadabbnak fogod érezni magad. Pár percig. De hosszabb távon? A folytatást keresd a www.habostorta.hu oldalon!

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: HabosTünde
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen hosszabb távon???
de hagyjuk a nőket, beszéljünk a világról! Már az iskolában is a "rosszfiuk" a menők. Legbutább, legdurvább ls legbunkóbbak a menők. S manapság egyre inkább a politikában is ez a helyzet. Valamiért a populisták azt hiszik, hogy az arrogancia, a hazudozás, az erkölcs teljes hiánya, etc. a legjobb módszer, s sajnos igazuk van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.