A LifeTV Bréking című műsorában családi titkokat szivárogtatott ki Gáspár Evelin.

Kiderült, hány férfival szexelt eddig Gáspár Bea
Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lánya azt mesélte, a roma kultúrában egészen sokáig a nőknek szűznek kellett maradni az esküvőjükig, így Evelin elmondta,

édesanyja, Bea életében is egyetlen férfi volt, férje, Győző.

Húsz éve még ez volt a divat, így édesanyámnak az első és utolsó ember a Győzike – árulta el Evelin.

Az adás ma este lesz látható a Life TV-n.

(Life.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Nem vagyok rasszista!De ,megy az úton a kis romacsaj egy a hasában,egy a gyerekkocsiban
kettőt vezet a kezében és szívja a cigit.Akkor miről beszélünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Szerintem média felhajtás ez a cikk! Kell a zseton a gáspár családnak! Amúgy ez a szex meg etcera dolgok ... Mindenki magánügye, hogy hány emberrel, kivel és hogy csinálta!
Sámannus
A felvetés azért érdekes mert azonnal a hitelességet veti fel teljesen feleslegesen. Jó kell a műsor de a média kizárólag ebbe a stílusban képes rombolni a társadalmat.Persze így a miniszter elnök úr édes anyukáját is megvédi tuggyuk kiktől ám.
kissé felnőttem
szellemi toprongy akit ez érdekel . más az élvezet és más a kiteregetése amúgy ezt a társadalmat lehet még lejjebb is ??? haladunk akkor a züllés utján. közel a békához
TollerBela
Valaki átgondolta már ezt a győzike storyt ? Hogy mennyit árt a témának ? Muszáj ennyire elementárisan tahónak lenni (nem a győzire meg a családra gondolok, ők nem alakoskodnak, ők tényleg ennyire egyszerűek). De ilyen újságírásra tényleg nincs szükség...de jobb, de bal oldalon, de középen, sehol !
rokker33
MOCSKOS DÖGEVŐ CIGÁNYOK MÁR A BÖRTÖNBEN KELLENE ROHADNI MINDEGYIKNEK ÉS NEM TÉVÉ MŰSORT ADNI EZEKNEK A DÖGEVŐKNEK!!!Ezért nem nézek se tévékettőt se ertéelt se egyéb hazug cigányokkal és celebekkel teli szennycsatornát!!Nem nézek olyan adót, ahol büdös cigányok ingyen kapnak pénzt a semmiért és még a börtönt is megússzák! Már évek óta semmit sem csinál a nav a gáspár család ellen csak a szegény embert büntetik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.