Január 3-án töltötte be 18. életévét Greta Thunberg svéd klímaaktivista.

Bochkor Gábor durván beleszállt Greta Thunbergbe
Fotó: Facebook/Bochkor Gábor 

Bochkor Gábor ennek apropójából a Retro Rádión hallható műsorában keményen ostorozta a lányt – írja a 24.hu. Mint fogalmazott, Greta üres szavakkal dobálózott az ENSZ klímacsúcsán is Thunberg 2019-ben.

Bochkor szerint azzal nincs gond, ha a lány felhívja a figyelmet a klímavédelem fontosságára, de úgy véli, Thunberg rossz nyomon jár.

A környezetvédelem miért a kisembernél kezdődik? Én ebben nem hiszek. Nem miattam van műanyag csomagolás. Nem kapok más csomagolásban. Nem rajtam múlik. Csak a végén azt mondják, nálam van a sok műanyag szemét. Nagyon sokan megígérik, hogy mit tesznek meg a bolygó megmentéséért. Nem tudom, ezek nem üres szavak? Thunberg azon túl, hogy felszólalt, mert volt egy platformja, amúgy mit tesz? Tevékenyen mit tesz?

- tette fel kérdéseit Bochkor Gábor.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bocskor te mit teszel??? Semmit!!! Sehol nem vagy a kis csajszihoz képest!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Unom már ezt a százeszű bocskort!Tele a tököm vele!
Nyírfa
@karma1: Igen, magyarázol. :) Bábnak, mentálisan súlyosan sérült embernek minősítesz valakit, akit csak tévén keresztül láttál, és, akiről olvastál "leleplező" cikkeket.
Ne haragudj, de semmi kedvem azon vitatkozni, hogy egy gyermek - aki jelen esetben már felnőttkorú - mit lát meg a világból , függetlenül attól, hogy hány éves. És akkor nem hozakodom elő sem Jézussal, sem egyetlen csodagyermekkel , csupán abszurdnak tartom a gyermeki tisztánlátás tagadását.
Én fontosnak tartom, hogy meg tudjuk különböztetni a másságot a betegségtől, hogy értsük, az emberiség fejlődésének a feltétele a tudatunk tágulása, amely nem csak érzékenyít, hanem felvilágosulttá tesz.
Nem tudom, hogy Greta eleget tesz-e meghívásoknak vagy sem, hogy csalódott-e vagy sem, mindenesetre, ha azért vonult vissza - ha visszavonult -, mert támadták az édesapját, akkor ezt nagyon intelligens reagálásként élem meg.
Nem akarok belemélyedni, miért zavar minket valakinek a viselkedése annyira, hogy agresszió-élményt vált ki belőlünk - jelen esetben belőled Greta -, de, arra azért felhívom a figyelmed, hogy az álmaink minden szereplője mi vagyunk - amire utalok, gondolom, nem szorul magyarázatra.
lemming
Bochkor Gábor kerozint éget a saját szórakoztatása miatt.
Bochkor Gábornak egy átlagemberhez képest tízszeres az ökológiai lábnyoma.
Bochkor Gábor, te kussoljál, mert széttéplek!
lemming
Ja,nem. Isten öl meg téged, Bochkor Gábor - mert egy féreg vagy.
Gazella
Sosem szerettem ezt az öntelt kivagyok én ürgét, a rádiós társával együtt.
Aki Én
Például ezt. Vagyis, hogy Bochkor is erről beszél. Már tettünk valamit.
Egyébként informálódhatna a kiscsajról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.