Máshogy látja a történteket.

Megszólalt a színész-rendező, akit Molnár Áron zaklatással vádolt

Gulyás Márton Partizán Pop című műsorában beszélt arról Molnár Áron színművész, hogy 16 éves korában egy színész-rendező zaklatta. 

Rájössz, hogyha valaki előtted áll egy lakásban, amikor te 16 éves vagy, egy felnőtt ember lakásában nézed a DVD-ket, és épp leemeled a Rocky Horror Picture DVD-t, és amikor felnézel, akkor előtted meztelenül áll egy férfi, törölgetve a haját, mert épp most fürdött le, az nem normális. (…) Vagy amikor ugyanezzel a férfival utazol egy autóban, és aztán elbúcsúzáskor rácsap a combodra, és csak annyit csinál (megmarkolja a combját), hogy ez nem oké. Mert te tizenhat éves vagy, és az van benned, hogy á, biztos ilyen a színész szakma, biztos ilyen ez a művészvilág, ez ilyen, és csak azért csinálja

– mondta Molnár Áron, aki a beszélgetés végén meg is nevezte az illetőt, Frenkó Zsoltot.

Frenkó a 24.hu-nak hajlandó volt nyilatkozni az ügyről, és azt állítja, nem történt zaklatás. 

Színjátszó táborban voltunk együtt, gyaníthatóan ott történt. Meztelen voltam, a kempingben közös zuhanyzó volt. Aki oda bejött a férfi zuhanyzóba, az engem meztelenül láthatott. Aki nem jött be, az pedig nem láthatott. Az fel sem merült soha, hogy kabátban zuhanyozzak

- emlékezett vissza Frenkó Zsolt, hozzátéve, a comb megmarkolása sem számíthatott zaklatásnak, mert nem volt benne közeledési szándék.

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nekem Aronka meseje picit gyerekes... Ha pedig megis az o emlekezete a jo, es egy felnott ember lakasaban, DVD nezegetes kozben tortent az egesz, akkor - Aronka, TE MENTEL FEL ARRA A LAKASRA, nagy valoszinuseggel valamilyen szerep remenyeben!
Borsó
@karma1: Tehát amikor vendégségbe mégy bárhová, téged automatikusan pénisszel szoktak kínálgatni? És te ezen sosem döbbensz meg, már 16 éves korod óta, mert ha FELMÉSZ EGY LAKÁSRA, akkor valószínűleg ott péniszt nyomnak majd a képedbe, ami teljesen normális dolog? Te magad is lerántod a gatyádat, amikor átjön valaki sörözni? Hallod, fura értékrended van.
karma1
@Borsó: Na figyelj! Ha en magamtol felmegyek egy idegen lakasra, mert a lakas tulajdonosatol allast remelek, vagy jo szerepet, akkor ne csodalkozzak, ha kapok egy szexualis ajanlatot is a szerep melle.
De mondjuk en sohasem mentem fel senkinek a lakasara ilyen szandekkal - hogy munkat (vagy jelen esetben szerepet) kapjak, igy sosem lettem kiteve ilyen helyzetnek.\Tudod, ahova kozepsuliba jartunk, ott volt egy matek tanar (dr Edes Andras, mar reges regen nem el), aki az erettsegi elott a csinosabb lanyokat megvagta matekbol, es a lakasara rendelte oket "korrepetalni", meg "megbeszelni a jegyeket". Az elso lany fel is ment hozza - a pasi nem sokat pocsolt, mar kontosben, egyebkent meztelenul invitalta vacsoraasztal melle a lanyt. A lany elrohant, es a baratnoivel megbeszelte az esetet, majd a kovetkezo lanynal mar ugy tortent a dolog, hogy a lany a papajaval erkezett, aki megvarta, mig a tanar ajtot nyit (hasonloan oltozve), majd azonnal hivta a rendoroket , feljelentest tettek a tanar ellen, es a tanart pillanatok alatt menesztettek az iskolabol. (Egyebkent ekkor o kb. 60+-os volt mar kulonben is).
Nem a mi osztalyunkban tanitott (nekunk noi matektanarnonk volt), de persze a hir azonnal elterjedt a suliban - a vegen egy gyors nyugdijazas meg egy rendori ejnye lett a dologbol. Pedig az evfolyamtarsaim ki voltak szolgaltatva ennek a gusztustalan hapsinak, de erdekes modon 18 evesen azonnal tudtak, mit kell csinalni, hogyan kell viselkedni., Ha a teremtes koronaja, remenybeli szineszjelolt 16 eves nem is sejti, hogy elmegy egy rendezohoz, aki addig elmegy furdeni, mikozben Aronka a DVD-k kozott valogat, es meg ekkor sem szolal meg a fejeben a riaszto, hogy innen menekulni kell, mert lehet hogy megdugnak, - akkor most evekkel kesobb miert kezd sikongatni?
Az en erkolcsi erzekemmel semmi baj nincsen, ha Aronka annyira felhaborodott anno, akkor ez a Frenko mitol tud a mai napig dolgozni, es miert nincs meg bortonben?
karma1
@Borsó: Folyt.: Nem az en ertekiteletemmel van a baj, mert ha Frenko tenyleg ezt tette Aronnal, akkor miert rendezhet a mai napig, miert nincs meg bortonben?
Mert az en erkolcsi iteletem szerint ott kellene lennie.
Egyebkent meg nem kerek az alszent kritikadbol, kosz, megvagyok anelkul is.
karma1
@Borsó: Ja, egyebkent ezt a felindulasat sikerult 17 even keresztul titkolnia. Es nem mellekesen meg egy fidesz-kedvenc: ujvideki szuletesu ifju.
Hat eleg sokara esett le neki, hogy mit akarhatott tole Frenko
jesz
kijafasz az a Frenkó Zsolt? nameg Molnár Áron? Ez mintha feltűnési viszketegségben szenvedő cica küzdelme lenne..most átmegy térdelőbe? Ennyire unatkozik szegénykém? Ezt elbukja, de rendesen...Eszenyi meg pont leszarja az ilyeneket..
balos
Fáj neki,hogxy most jut eszébe!Talán rátalált az útjára a "pályán"?
Pálinkás Pál
természetesen semmiféle zaklatás nincs a leírtakban...de elnézve a homár pofáját ,inkább a vágyait szajkózza most...egyébként egy délvidéki szarzsák...
karma1
@jesz: Hat csak eppen ezert kellett a mubalhe: ha eddig nem ismerte az ujvideki Aronkat senki sem, akkor innentol legalabb a balheja miatt majd fogja tudni, hogy kicsoda
Kapanyél
Na, még éggy import celeb, aki másképpen nem bódogul! Nem hiszőm el, hogy ezöknek csak ebbül áll az életük!
NKF
Már a buzik is zaklatják egymást?Eddig azt hittem önkéntesek!Ez a zaklatás duma nagyon bűzlik,
de most ez a sláger.A végén kiderül,hogy csicsolina is zaklatásból szopta le a ménest meg fél
Itáliát.
sokanvagyunk
A háború után 16 évvel sokan voltak akik rájöttek, hogy ők bizony partizánok voltak. (Gulyás Márton, bocs, kedvelem a Partizánt.)
almalibre
Ezt azért nehéz zaklatásnak nevezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.