Mi az a család vagyunk, ahol minden nap lehetne gofri nap, mert annyiféle van, hogy nem lehet megunni. A túrós gofri az egyik kedvencünk, mert kívül ropogós, belül pedig puha és szaftos. A túró a puhaságát adja, de az ízén nem érezhető különösebben így ugyanazokkal a feltétekkel ehetjük. Mitől lesz ropogós a gofri? A tésztában a vaj, liszt és cukor aránya adja meg, hogy ropogósra lehet-e sütni. Sütés után pedig mindig rácsra szedjük, így megmarad a ropogóssága.
Forrás:
annuskam.hu
Feltöltő: nb1985
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás