Mindig különlegesek azok a filmek, amelyek valós történetet dolgoznak fel. Az ember általában csak néz, és csak azért hiszi el, hogy ilyesmi tényleg megtörténhetett, mert képtelenség, hogy bárkinek is eszébe jusson – írja a 24.hu.

Felfalt 30 kg kokaint, film készül belőle
Kép (illusztráció): Pixabay

Ilyennek ígérkezik az a film is, amelyik a hírhedt „Kokainmedvéről” készül. Egy sporttáska mellett találták meg egy fekete medve tetemét egy georgiai nemzeti parkban 1985-ben. A tetem körül 40 üres zacskó hevert szanaszét.

A boncolás kiderítette, hogy a medve nagyjából 30 kilónyi kokaint falt fel. Ekkora mennyiség elfogyasztását egyetlen emlős állat sem élhette volna túl

– összegezte szakvéleményét a halottkém.

Később kiderült, hogy egy Andrew Thornton nevű drogcsempész dobott ki 15 millió dollár értékű kábítószert egy kis Cessnából, amivel az Egyesült Államokba repült. A nyomozók végigkövették a Cessna útvonalát és kilenc sporttáskát találtak, tele kokainnal a Chattahoochee Nemzeti Parkban. Az utolsó, tizedik táska az elpusztult medvével együtt került elő.

Az ügy lezárása után a medvét kitömték, és ma is megtekinthető egy lexingtoni bevásárlóközpontban. 

A történetből készülő filmről egyelőre keveset tudunk, csak annyi tűnik biztosnak, hogy Elizabeth Banks rendezi majd, akit eddig leginkább színésznőként ismertünk, többek között A 40 éves szűz című, 2005-ös vígjátékból.

Forrás: 24.hu, Independent
Címlapkép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@CsipkeRózsa: Nekem is ez jutott eszembe! Szegény maci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.