A Győri Fellebbviteli Főügyészség, a büntetés súlyosbítását indítványozza abban az ügyben, melyben hátom hét házasság után ülte meg feleségét egy férfi – írja a Blikk.hu 

Iszonyat: három hetes feleségét végezte ki a győri férfiFotó: Pixabay.com

A Tatabányai Törvényszék a 2021. február 26-án kihirdetett ítéletében a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 17 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte – írja a Blikk.hu.

A férfifeleségül vette a három gyerekes egyedül álló anyát, akivel együtt kívánt volna lakni saját édesanyja ingatlanában egy külön kialakított lakrészben amire a babaváró hitelt is felvették volna.

Azonban a vádlott anyja ellenezte a házasságot is és a menye odaköltöztetését is. A ferfi valószínűleg a mentális stresszbe zavaradott bele,  miután mindkét nő elvárásának meg akart valahogy felelni, így elkezdett gyógyszert szedni a pszichés szorongás ellen.

Egyik nap végül a férfi előre ment a ház sufnijából kialakított lakrészből ebédelni, ahova a friss felesége nem követte. A gyanusított visszatérése után nem sokkal felkapott egy baltát és megmagyarázhatatlan oknál fogva többször fejbe verte a feleségét, majd egy vadászkéssel háromszor mellkason szúrta.

A nő a helyszínen életét vesztette – írja az ügyészség.

Forrás: Blikk.hu, Ügyészség

Címlapkép: Pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Az igazán iszonyatos ebben a történetben az ítélet mértéke: 17 év egy 3 gyerekes édesanya brutális meggyilkolásáért?! Még, ha közben 8 évig nem is szavazhat...
A jellemtelen ügyvédek ma már minden gyilkosra ráhúzzák, hogy mentális zavara van, akkor szinte nem is kap büntetést - pedig az ilyeneknek kijárna a halálbüntetés, de ha már az okosok eltörölték, minimum a tényleges életfogytiglan!
Az meg, hogy a mama nem engedte, hogy oda költözzenek, az ő dolga - bizonyára jó oka volt rá, a gyilkosságban semmilyen szerepet nem játszik.
namihami
@simmering73: 13.55
Csupán a pontosság kedvéért: KESMA- újságíró. Ott és azoknak, valamint az olvasóiknak ez a szint. Bonyolultabbal már képtelenek lennének mdgbírkózni.
mzper x
Büdös cigányok!
Büdös zsidók!
Büdös keresztények!
mzper x
Nem szeretem a baltát, a kalapácsot jobban szeretem - a hatékonyság szempontjából.
Nemrég annyira használtam egy kalapácsot, hogy használat közben elgörbült.
Azért az nem semmi!
mzper x
Nem bírom a húsvétot. Idegileg!
Nekem minden ünnep háború!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.