Kicsit fáj neki, hogy a fogyása miatt nőtt meg az udvarlóinak a száma, épp ezért óvatos is velük. 

A Blikk cikke szerint már több mint 40 kilótól szabadult meg fogyása során Fásy Ádám lánya, Fásy Zsüliett, aki még tervezi, hogy egy-két kilót még ledobna. A cikkből az is kiderült, hogy egyre többen ostromolják, ő azonban óvatos az udvarlókkal egyelőre.

Fásy Zsüliett több mint 40 kilót dobott le, egyre többen rajongják körül

Fotó: Facebook/Fásy Zsüliett

Sajnos, nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín. Attól, hogy valakin van súlyfelesleg, még lehet szép és értékes ember. Nemcsak az udvarlókat, a barátnői közeledést is fenntartással fogadom

- mondta el a lapnak Zsüliett.

Sokat csalódtam az emberekben, ez végig kíséri az életemet. Jó páran csak érdekből tartották velem a kapcsolatot. Ezért nagyon óvatos és bizalmatlan vagyok, inkább tartom a három lépés távolságot. Kell egy kis idő, amíg feloldódom, de barátságosnak tartom magam. Hosszú idő kell, mire igazán bízni tudok valakiben, és ez párválasztás terén különösen igaz

- tette hozzá.

Fásy Zsüliett azért is óvatos az udvarlókkal, mert nem tudja eldönteni, ez most neki, vagy csak az alakjának, esetleg a híres családjának szól-e.

Az énekes műsorvezető a cikk szerint kemény diétát tart – édességből csak egy falatot fogyaszt, az íze kedvéért – és hetente többször is edz, így sikerült pontosan 43 kilót leadnia, így már az anyjával egyező méretű ruhákat hordhat. És mivel a fogyása lassú volt, ezért a bőre sem sínylette meg a változást – bár ezzel nem teljesen elégedett.

Szerencsére látom magamon a változást, és néha el is csodálkozom. Büszke vagyok, ez egy valóra vált álom, de szeretnék még formálódni, szálkásodni, ez a célkitűzésem. Ha közben lemegy még pár kiló, annak nagyon örülök. (...) Hazudnék ha azt mondanám, hogy tökéletes a bőröm. Ezért is van szükségem súlyzós edzésre, mert szeretném, ha kicsit feszesebb lenne (...) Azt azért még egy picit távolinak érzem, hogy nyáron kétrészes fürdőruhát vegyek fel a strandon, de remélem, hogy idővel ez is eljön.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ha ennyit fogyott, akkor azt még visszahízza, sőt, több is lesz rajta..ez a jojó pedig igencsak árt a szervezetnek..

Hogy a híres családja, vagy a jó alajkja miatt rajongják körül? Szerintem az esze miatt.
volvós
Aki qrwának születik, ugy is pusztul el...(XY)
simmering73
Hát persze, hogy nem rajongtak érted. Kinek kell egy 150 kilós szartartály. Amúgy a képet nézve tényleg ledobhatnál még néány kilót.
Emmersson71
Vazzzeee..MENNYIBŐL, ha még így is malac?!

- "Sajnos, nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem."

Tévedés! A jobb megjelenés és az egészséges(ebb) test magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi az embert.
Emmersson71
@simmering73: Ha jól emlékszem, pont ez volt az a jelző, amiért Szily Lászlót (444) beperelte és nyert is. Ne feledd, amit egy fórumban írsz, az is olyan, mintha "nagy nyilvánosság előtt" mondanád!
Eladott Ország
Szerencsére a felújított konzolos erkély bírja a terhelést. Sajnos ugyanez nem mondható el a Béla barátomról...
i.pinimg.com/originals/c9/32/ed/c932ed22da26bd01aa2e9488343c0ba3.jpg
Eladott Ország
Ha ő lett volna a Piroska, azóta a farkast senki sem látta volna, és az én mesém is tovább tartott volna...
i.pinimg.com/originals/fc/18/3a/fc183a2cf8807425ab1462bfbb33a196.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.