Kicsit fáj neki, hogy a fogyása miatt nőtt meg az udvarlóinak a száma, épp ezért óvatos is velük. 

A Blikk cikke szerint már több mint 40 kilótól szabadult meg fogyása során Fásy Ádám lánya, Fásy Zsüliett, aki még tervezi, hogy egy-két kilót még ledobna. A cikkből az is kiderült, hogy egyre többen ostromolják, ő azonban óvatos az udvarlókkal egyelőre.

Fásy Zsüliett több mint 40 kilót dobott le, egyre többen rajongják körül

Fotó: Facebook/Fásy Zsüliett

Sajnos, nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín. Attól, hogy valakin van súlyfelesleg, még lehet szép és értékes ember. Nemcsak az udvarlókat, a barátnői közeledést is fenntartással fogadom

- mondta el a lapnak Zsüliett.

Sokat csalódtam az emberekben, ez végig kíséri az életemet. Jó páran csak érdekből tartották velem a kapcsolatot. Ezért nagyon óvatos és bizalmatlan vagyok, inkább tartom a három lépés távolságot. Kell egy kis idő, amíg feloldódom, de barátságosnak tartom magam. Hosszú idő kell, mire igazán bízni tudok valakiben, és ez párválasztás terén különösen igaz

- tette hozzá.

Fásy Zsüliett azért is óvatos az udvarlókkal, mert nem tudja eldönteni, ez most neki, vagy csak az alakjának, esetleg a híres családjának szól-e.

Az énekes műsorvezető a cikk szerint kemény diétát tart – édességből csak egy falatot fogyaszt, az íze kedvéért – és hetente többször is edz, így sikerült pontosan 43 kilót leadnia, így már az anyjával egyező méretű ruhákat hordhat. És mivel a fogyása lassú volt, ezért a bőre sem sínylette meg a változást – bár ezzel nem teljesen elégedett.

Szerencsére látom magamon a változást, és néha el is csodálkozom. Büszke vagyok, ez egy valóra vált álom, de szeretnék még formálódni, szálkásodni, ez a célkitűzésem. Ha közben lemegy még pár kiló, annak nagyon örülök. (...) Hazudnék ha azt mondanám, hogy tökéletes a bőröm. Ezért is van szükségem súlyzós edzésre, mert szeretném, ha kicsit feszesebb lenne (...) Azt azért még egy picit távolinak érzem, hogy nyáron kétrészes fürdőruhát vegyek fel a strandon, de remélem, hogy idővel ez is eljön.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Aki qrwának születik, ugy is pusztul el...(XY)
simmering73
Hát persze, hogy nem rajongtak érted. Kinek kell egy 150 kilós szartartály. Amúgy a képet nézve tényleg ledobhatnál még néány kilót.
Emmersson71
Vazzzeee..MENNYIBŐL, ha még így is malac?!

- "Sajnos, nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem."

Tévedés! A jobb megjelenés és az egészséges(ebb) test magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi az embert.
Emmersson71
@simmering73: Ha jól emlékszem, pont ez volt az a jelző, amiért Szily Lászlót (444) beperelte és nyert is. Ne feledd, amit egy fórumban írsz, az is olyan, mintha "nagy nyilvánosság előtt" mondanád!
Eladott Ország
Szerencsére a felújított konzolos erkély bírja a terhelést. Sajnos ugyanez nem mondható el a Béla barátomról...
i.pinimg.com/originals/c9/32/ed/c932ed22da26bd01aa2e9488343c0ba3.jpg
Eladott Ország
Ha ő lett volna a Piroska, azóta a farkast senki sem látta volna, és az én mesém is tovább tartott volna...
i.pinimg.com/originals/fc/18/3a/fc183a2cf8807425ab1462bfbb33a196.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.