Závodszky Noémi úszik a boldogságban. Az 52 éves színésznő élete teljesen megváltozott, amikor nyolc hónappal ezelőtt anya lett.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház színésznőjének a gyermekáldás nem akart összejönni. Mivel párjával úgy érezték, a lombikprogram nem az ő világuk, úgy döntöttek, hogy jelentkeznek örökbe fogadó szülőnek. Ötévnyi várakozás után, 2020 szeptemberében bővült a családjuk egy tündéri kislánnyal, Blankával – írta meg a Femina.

"Régóta szerettem volna gyereket, megvolt bennem az anyai ösztön, és idővel egyre erősebbé vált. Még az első napon sem volt bennem pánik, és a férjemben sem, mintha világéletünkben ezt csináltuk volna, egyszeriben természetes lett, hogy etetem, pelenkázom, megnyugtatom, ha sír. Bár Blankát nem én szültem, az első pillanattól megvan az az érzés, mintha a saját gyermekem lenne"

- mesélte a Story magazinnak a színésznő. 

Forrás: Femina

Címlapkép: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a ""nagymami"" megy majd a szülői értekezletekre.
justhpeter
@namihami: Mind az "öreg" szülőknek, mind a "fiatal" nagyszülőknek" gratulálok és hosszú, szerencsés életet kívánok a családnak.
namihami
@Horizont: A természet nem véletlenül időzíti az ""anyaságot és apaságot"" eg, bizonyos korhoz. Nem a szeretetben vagy a törődésben kételkedek, hanem a felnevelendő gyerek és a szülők fizikai-lelki-egyéb energiái kopnak a testi energiáik fogyásával párhuzamosan. Imádom az unokámat (és most, a vírus és egyéb nyavalyák alatt elég gyakran) én voltam és vagyok a bébisintér. De a nevelés már a szülői korosztály feladata. Szerencsére, nem vírus, csak a kicsik betegségei, de egy kor felett az én korosztályom már nem szülő. Persze, lehet bizonyos oka a dolognak, de az csak kényszer és nem lehetőség.
Nem kell egyetértenünk, de az én véleményem ez.
surdilloFUJT
@namihami: idióta fidesscsicska,10-es IQ-val nem kéne dicsekednek,hogy ennyire takonypóc fidessnyalonc vagy!!!
namihami
@surdilloFUJT: ""...idióta fideszcseléd..."" Mármint, hogy én?!?!?
Ezt sikerült az eddigi kommentjeimből lehoznod? Csak ugyanazt mondom, amit már gina-nak írtam valamelyik nap. A dyslexia betegség, de kitartó munkával azért javítható az az állapot is.
folt
Friss hír: "Závodszky Noémit 8 hónappal ezelőtt anya lett!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.