Závodszky Noémi úszik a boldogságban. Az 52 éves színésznő élete teljesen megváltozott, amikor nyolc hónappal ezelőtt anya lett.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház színésznőjének a gyermekáldás nem akart összejönni. Mivel párjával úgy érezték, a lombikprogram nem az ő világuk, úgy döntöttek, hogy jelentkeznek örökbe fogadó szülőnek. Ötévnyi várakozás után, 2020 szeptemberében bővült a családjuk egy tündéri kislánnyal, Blankával – írta meg a Femina.

"Régóta szerettem volna gyereket, megvolt bennem az anyai ösztön, és idővel egyre erősebbé vált. Még az első napon sem volt bennem pánik, és a férjemben sem, mintha világéletünkben ezt csináltuk volna, egyszeriben természetes lett, hogy etetem, pelenkázom, megnyugtatom, ha sír. Bár Blankát nem én szültem, az első pillanattól megvan az az érzés, mintha a saját gyermekem lenne"

- mesélte a Story magazinnak a színésznő. 

Forrás: Femina

Címlapkép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Gratulálok nekik, jó és szép életet.
Minden elismerésem az övéké.
Örökbe fogadni nem könnyű döntés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Horizont: A természet nem véletlenül időzíti az ""anyaságot és apaságot"" eg, bizonyos korhoz. Nem a szeretetben vagy a törődésben kételkedek, hanem a felnevelendő gyerek és a szülők fizikai-lelki-egyéb energiái kopnak a testi energiáik fogyásával párhuzamosan. Imádom az unokámat (és most, a vírus és egyéb nyavalyák alatt elég gyakran) én voltam és vagyok a bébisintér. De a nevelés már a szülői korosztály feladata. Szerencsére, nem vírus, csak a kicsik betegségei, de egy kor felett az én korosztályom már nem szülő. Persze, lehet bizonyos oka a dolognak, de az csak kényszer és nem lehetőség.
Nem kell egyetértenünk, de az én véleményem ez.
Horizont
@namihami: Oké persze én is azt vallom, hogy a biológiát nem lehet megerőszakolni!!!
Nálunk is itt van a 6 éves unokám 1 hétig, hát úgy elfáradok estére, hogy na...:DDD
De azt gondolom, hogy egy örökbefogadás nem kéthetes döntés. Először várnak, hogy teherbe essen, többszöri próbálkozás, az évek telnek, múlnak, remény fogy. Lehet, hogy más beavatkozással is próbálkoznak és telnek múlnak az évek. Ízlelgetik az örökbefogadást. Telik az idő. Jelentkeznek, vizsgálódnak, tanfolyamot végeznek és várnak és várnak. Telik az idő. És végre sikerül! És hopp 52 éves. Nem könnyű ez. Egy ilyen esetben megbocsájtóbb vagyok. Ha egy nő aki annyi testi lelki szenvedésen megy keresztül megérdemli a szülői boldogságot ha késve is akár.
surdilloFUJT
@namihami: idióta fidesscsicska,10-es IQ-val nem kéne dicsekednek,hogy ennyire takonypóc fidessnyalonc vagy!!!
namihami
@surdilloFUJT: ""...idióta fideszcseléd..."" Mármint, hogy én?!?!?
Ezt sikerült az eddigi kommentjeimből lehoznod? Csak ugyanazt mondom, amit már gina-nak írtam valamelyik nap. A dyslexia betegség, de kitartó munkával azért javítható az az állapot is.
folt
Friss hír: "Závodszky Noémit 8 hónappal ezelőtt anya lett!"
Horizont
@surdilloFUJT: Ezt benézted erről szó sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.