Mióta kiderült, hogy a gyönyörű gyógyszerészlány, dr. Demeter Alexandra két évig járt a műsorvezető Bochkor Gáborral, sorra kapja a megkereséseket férfiaktól. 

Vajon ki lehet Bochkor Gábor exének új hódolója?

Fotó: Instagram

Bochkor a kapcsolatuk alatt egyszer sem vállalta fel a lányt, végig szingliként aposztrofálta magát, ami szakításhoz vezetett. 

„Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem” – magyarázta a Blikknek Alexandra.

Most a sok üzenet mellé egy virágcsokrot is kapott, amelyre sejtelmesen csak annyit írt "hétvégi meglepi köszöntő, és mindezt egy szívecskével zárta. 

Az úriember kiléte egyelőre rejtély, de reméljük a lány ezúttal megtalálta a boldogságot! 

Forrás: Ripost

Címlapkép: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Bochkor az Alexandra kapcsolatot csak bosszúként bedobta, mivel Andikának nem kellett. Bochkor nem csak pénzügyileg, hanem nyaktól felfelé is nagyon gyenge, úgyhogy neki csak a "marokmarcsa" maradt.
jesz
hát nem tudom...olyan mézescsuprot
nyalni, amiben bocskor "nyelve" is járt?
Namely
Avagy "vajon ki veszi fel a vén rádiós használt rongyát"
Emmersson71
@Eladott Ország: Bochkor egy büdös szót nem szólt az ügyben, a nő került elő hirtelen és nyilatkozgat fűnek-fának, hogy "őt Bocsi nem vállalta fel".

Még Várkonyival kapcsolatban is csak ennyit mondott: „Nem kommentálnám”, Demeter Alexandra kapcsán pedig pár hónapja azt mondta, hogy: Nincs kapcsolatom Demeter Alexandrával. (ez nem jelenti azt, hogy korábban nem volt..viszont úgy tűnik, BG nem nyilatkozik az exeiről)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.