A színésznél 2019-ben tartottak házkutatást, ahol állítása szerint semmit sem találtak. Mégis drogkereskedelem ellene a gyanúsítás abban a nyomozásban, amelyet nemrég zárt le a rendőrség és küldte meg az iratokat az ügyészségnek vádemelés miatt.

A Blikk cikke szerint lezárult a nyomozás Árpa Attila ügyében, akit drogkereskedelemmel gyanúsít a rendőrség, az erről szóló iratokat már átküldték az ügyészségnek vádemelési indítvánnyal. 

Aggódik Árpa Attila, mert drogkereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség

Fotó: YouTube/TV2

A színész-producernél még 2019 márciusában tartottak razziát a rendőrök, akik egy esti pókerpartira állítottak be drogkereső kutyával. Árpa Attila akkor azt nyilatkozta a lapnak, hogy a rendőrök átkutatták a házát, de egy doboz fájdalomcsillapítón kívül – amit le is foglaltak – nem találtak semmit. 

Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem.

Árpa Attila akkor azt is elmondta a lapnak, hogy egy olyan filmen dolgozik a kollégáival, ami a 90-es évek magyar alvilágáról szólna, így sokszor előfordult a drog és a gyilkosságok kérdése is. (A színész-producer szerint legfőképpen azon agyaltak, hogy milyen helyettesítő anyaggal lehet imitálni a filmvásznon a különféle drogokat.)

A rendőrség akkor egy közleményben jelezte, hogy több embert is lekapcsoltak dílerkedés miatt, illetve egy társaságot a XII. kerületben kábítószer-fogyasztás és birtoklás miatt állítottak elő.

Árpa Attila kedvesét, Alexandrát ugyanakkor megviselte, hogy a rendőrök rájuk törtek és hogy párját bilincsben látta, pánikbetegség alakult ki nála – olvasható a Blikk 2020. júniusi cikkében. Az sem tett neki túl jót, hogy az egyik rendőrben felismerte volt osztálytársát, akivel négy éven keresztül nem voltak jóban – és az is megviselte, hogy anyját is éjjel ugrasztották ki az ágyból a rendőrök házkutatás miatt. 

Árpa Attila a történtek után két évvel is azt állítja, hogy ártatlan.

Nem voltam, nem vagyok és sosem leszek drogkereskedő. A fogyasztást sosem tagadtam, az elterelést elvégeztem

- mondta el a lapnak a színész, aki szerint a bíróságon is bizonyítani tudja az állításait. 

Igazság szerint aggodalom van bennem, mert nem lett volna szabad, hogy ez idáig jusson. Hogy házkutatást tartsanak nálam, hogy lehallgassanak, kövessenek... Arról nem is beszélve, miként vehetett részt egy olyan nyomozó az ügyben, aki a párom, Alexandra volt osztálytársa? Rossz viszonyban voltak az iskolai évek alatt, mégis nyomozhatott ellenünk

− nyilatkozta Árpa Attila. A színész ügyvédje, Papp Gábor a lapnak elmondta, az ügyiratok még feldolgozás alatt vannak, de szerinte

az már most egyértelmű, ügyfelem nem hozható összefüggésbe semmilyen kereskedelemmel.

A Blikk által megkérdezett, és az ügytől független Fülöp Tamás ügyvéd szerint ennek a bűncselekménynek a büntetése egyedülállóan széles határok között mozog, a legenyhébbtől a legsúlyosabb fokozatig. Az alapeset büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, de ettől felfelé és lefelé is lehet eltérés.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...a yard választhat, melyik égést vállalja..azt, hogy bocsi, de lukra futottunk, téves volt a besúgó jelzése, vagy évekig húzzák akkár egy szerény felfüggesztettig...

Asszem a bocsánatkéréses variáció felejtős.
NKF
Vigyázz!Valamelyik szarházinak útjába vagy!Amikor akarják rád húzzák vizes lepedőt!
Keresd a baráti körödben!Ja ,és ne tarts otthon még Kalmopyrint sem!
Nessy
Az új trend a kábítószer kereskedés megállapítása két év után,ha valaki nem szimpatikus?
Főlökött
"Az alapeset büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés" :) :)

Mi is olvasható ? Meg voltak a nyomozati cselekmények...
" Alexandrát ugyanakkor megviselte, hogy a rendőrök rájuk törtek és hogy párját bilincsben látta, pánikbetegség alakult ki nála – " forduljon kezelőorvosához gyógyszerészéhez, avagy pszichomókusához, felír Alexandrának egy szedálásos nyugtatót...

De ami a lényeg, meg volt az iratismertetés, melyben a szentem megismerhette a teljes nyomozati anyagot, ott nem tett panaszt ? Az akkor nem véletlen...(!!!)
Ezek alapján Alexandra 2-8 év között hanyagolhatja a barátját, bírói döntés alapján...

De a mostani igazság-szolgáltatás kimenetele nem jog, hanem szél függő...kíváncsi leszek az ítéletre...mocskosul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.