A hollywoodi színésznő egy ideje Budapesten lakik egy forgatás miatt. A magyar zsidó felmenőire oly büszke Jamie Lee Curtis világhírű hollywoodi színésznő népes kísérete társaságában látogatást tett ma a budapesti Dohány utcai zsinagógában - írja a Mazsihisz oldala, amely néhány fotót kis közölt a látogatásról.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez olyan jellemző

a derék hvg.hu torzítása egetverő, igaz az eredeti cikk is hiányos

A mazsigisz.hu „Jamie Lee Curtis a Dohány utcai zsinagógában” címmel számol be az eseményről. Mint írják „A magyar zsidó felmenőire oly büszke Jamie Lee Curtis világhírű hollywoodi színésznő népes kísérete társaságában látogatást tett ma a budapesti Dohány utcai zsinagógában. Tony Curtis lánya az Emanuel emlékfánál egyedül emlékezett a mártírokra.”. Aminek csak egy gondja van, hogy kimaradt egy igenfontos momentum: „Varga alkotása az Emanuel Alapítvány ajándéka a vészkorszak 600 ezer magyarországi zsidó áldozatának tiszteletére”, ja és „A szervezetet 1987-ben New Yorkban Tony Curtis magyar származású amerikai színművész hozta létre édesapja, a Mátészalkáról New Yorkba emigrált Emanuel Schwartz emlékére”.
Nos a derék hvg.hu még bele is homorított, rátéve fenti hiányosságokra!!
eleve, nem lehet kommentelni???,
valahogy kimarat a magyar vagy legalább a magyar származású jelző!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.