A magyar felmenőkkel rendelkező színésznő hazánkban forgat. 

A Blikk cikke szerint jelenleg Magyarországon forgat Jamie Lee Curtis, aki a Borderlands című filmadaptációban fog szerepelni.

Jamie Lee Curtis a magyar anyáknak kívánt boldog anyák napját

Fotó: wikipedia CC BY-SA 2.0/Gage Skidmore

Mivel a színésznő magyar felmenőkkel rendelkezik (apja, Tony Curtis révén), az Instagram-oldalán megemlékezett az anyák napjáról és egyben fel is köszöntötte a magyar anyákat egy fotó kíséretében, amelyen anyai nagymamája látható többek között.

Ma van anyák napja Magyarországon, az országban, ahonnan apám családja származik. A kép bal oldalán látható gyönyörűség a nagymamám, Helen Schwartz. Minél többet forgatok itt, annál jobban megindít, hogy az álmok mekkora távolságokat tehetnek meg. Neki és mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok itt, tudván, hogy ő mennyire izgatott volt Tony sikerei és élete miatt, és remélem, az enyém, az unokái, dédunokái, ükunokái miatt szintén. Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját

- zárta gondolatait, ráadásul a "boldog anyák napját" magyarul szerepel az eredetileg angol szövegben, melyet a Blikk fordításában közlünk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.