A napokban besörözve ült a volán mögé és összetörte az autóját Heténiy Zoltán, de szerencsére senki nem sérült meg. A kommentelők azonban nem kímélik. 

A Bors cikke szerint Hetényi Zoltán, az Edda dobosa egészen megdöbbent azon, hogyan reagáltak a hétvégi balesetére a kommentelők. 

A halálát kívánják az Edda dobosának a hétvégi balesete után

Hetényi Zoltán dobos, az Edda Művek tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel.

Fotó, címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt

Mint ismert, szombat éjjel ittas állapotban ült a volán mögé, és így sikerült egy építkezésbe belerongyolnia – szerencsére senki nem sérült meg, de a luxus lízingautó totálkárosra összetört. A dobosa felelőtlensége miatt Pataky Attila is kikelt magából.

A cikk szerint, mivel lízingelt volt az autó, évekig havi 130 ezer forintot kell fizetnie a dobosnak a lízing törlesztőrészleteire.

Beismertem, amit tettem, és vitathatatlan, hogy hülyeséget csináltam. Vállalom a jogi és anyagi következményeket, nem szeretnék elfutni a felelősség elől

- mondta el a lapnak a baleset után Hetényi. A kommentelők durvulására ő sem számított:

Az internetes fórumozók olyanokat írnak, hogy le kellene engem lőni, és örökre el kellene venni a jogosítványomat

- mondta el a zenész a Borsnak, akit szombat éjjel vérvételre is előállítottak a rendőrségre.

A véralkoholszint-vizsgálat eredménye nagyban befolyásolhatja az eljárás kimenetelét. Óriási mákom van, hogy a balesetben senki sem sérült meg, hiszen, ha valakit elütöttem volna, akkor akár börtönbe is kerülhetnék, és persze az áldozat családjával is együttéreznék. A jogosítványomat még nem vették el

- mesélte a lapnak a muzsikus.

Az ügyvédem azt mondta, hogy sokat számít, hogy velem akarnak-e majd példát statuálni, hiszen ismert emberként a figyelem középpontjában vagyok, ezért különösen nem mindegy, hogyan viselkedem. Jobb esetben elvárják, hogy középiskolákban tartsak megelőző előadásokat. Ezt egyébként magamtól is megtenném, hiszen az én esetem is bizonyítja, hogy vezetés előtt fogyasztva sajnos akármilyen csekély mennyiségű alkohol is problémát, rosszabb esetben tragédiát okozhat

- magyarázta Hetényi.

Forrás: borsonline.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ide vezet a fideszes gyűlölet!! Bassza meg,hát nem ölt embert,nem rontott meg gyereket,senki nem sèrült meg!! Elismerte , hogy hibázott,meg fogják büntetni. Mi kell mèg???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
hogyhogy nem vették el a jogsit??? ha csak megállítanak,mindenféle baleset nélkül és ittál, rögtön bevonják!!
134.bátor
Ide vezet a fideszes gyűlölet!! Bassza meg,hát nem ölt embert,nem rontott meg gyereket,senki nem sèrült meg!! Elismerte , hogy hibázott,meg fogják büntetni. Mi kell mèg???
Nessy
@134.bátor: Úgy tesznek ezek a komentelők, mintha kis hazánkban ismeretlen fogalom lenne az ittas vezető. Amennyi embert elkapnak egy - egy ellenőrzés során, meg lehet a gyűlölködés alapjuk hosszú távra.
Pálinkás Pál
@Nessy: @134.bátor: a biztosítékot ez veri ki " A jogosítványomat még nem vették el "
namihami
Az, hogy nem sérült meg senki, az nem rajta múlott. Részeg volt és az bizony még nem vezetési követelmény. Tehát a jogosítvány bevonása (elismerés ide vagy oda) a minimum lenne. És nem 2-3 hónapra, de minimum 2 évre.
Egy közismert szereplő esetén méginkább.
lusta
@namihami: Ugyaakkor ezeknél a gyűlölködőknél normális az eresz szökevény, a család melletti jachtos dugás, a Tompika csíkjai, a 19 ezer gyerekpornókép, a bankoki orgiázás, a milliárdos lopás és a sor nagyon, de nagyon hosszú. Ilyenek a nemzethy matyarok.
134.bátor
@Pálinkás Pál: Igen,Pali ez valóban furcsa. A helyszínen be kellett volna vonni. De azèrt halált követelni rá,erős túlzás. Egyèbkènt nem vagyok EDDA rajongó...sem ittas vezető.:)
istván irén
Kitüntetést neki ,mert el ismerte, hogy hülyeséget csinált. Nehéz lett volna nem el ismerni. A negatív hír is jó reklám
cikicakk55
Azért ez érdekes. Egy nagyon jó ismerősömnek a fiát lemeszelték. Ő még csak balesetet sem szenvedett,nem tört össze semmit,csak beleesett a szűrésbe. Ott helyben elvették a jogsiját, 18 hónapra és 180.000 ft a bünti. Azt nem tudom,hogy kell-e újra vizsgáznia? Az,hogy híres ember,ezek szerint csak jelent valamit,mert a jogsiját nem vették el.( Mondjuk én nem ismertem, csak Patakit. Ő sem volt soha a kedvencem,de amit mostanában művel zeneként,az kifejezetten undorító.
justhpeter
Kérdés a kommentelőkhöz:melyiketek vezetett már ittasan ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.