Hét év letöltendő börtön is várhat Lagzi Lajcsira! Közműlopási ügye mai tárgyalásán ezt tartotta méltányosnak kiszabni rá pere ügyésze. Lajcsi azonban nem fél attól, hogy börtönbe kerül: szerinte győzedelmeskedni fog az igazság – számol be róla a Blikk.hu.

„Még jó, hogy megszüntették a kivégzést...” – Megszólalt Lagzi Lajcsi arról, hogy hét év börtönt kértek rá
Kép:TV2

A lapnak Lajcsi most kommentálta a tárgyaláson elhangzottakat és a vád képviselőjének szavait, azt mondta: tiszta lelkiismerettel várja az ítéletet. Mint mondta, cseppet sem lepődött meg az ügyész vádbeszédét hallva, de nincs benne semmi félelem, emelt fővel várja a folytatást.

 Ez az ügyésznő egyszer már a gyerekeim szeme láttára vitetett el engem és el a feleségemet, úgy, hogy nem követtünk el semmit. Valamilyen személyes indítékot sejtek a háttérben, hiába, ahogy a zenémet, úgy a személyemet sem szeretheti mindenki. Nincs új a nap alatt, a vád részéről ugyanaz hangzott el, mint két éve.

- mondta a zenész.

Még szerencse, hogy Magyarországon már eltörölték a halálbüntetést, és nincsenek kivégzések...Persze az, hogy ő mit kér, az nem jelent ítéletet, majd bíróság dönt, nekem tiszta a lelkiismeretem. Bennem fel sem merül, hogy börtönbe kerülhetek, mentálisan, lelkileg erős vagyok. Hála Istennek, úgy tudom nézni ezt az egészet, ami velem történik, mintha egy színdarabot látnék, de nem tragédiát, a végén az igazság győzni fog.

A vád képviselője azt mondta, az ilyenkor kiszabható 2-12 év börtönbüntetés középértékét javasolja kiróni a zenészre ez pedig hét évet jelent. Vádbeszédében az ügyész azt is közölte:

Lajcsi feleségére is letöltendő börtönt javasol, de itt beérné az alsó értékkel, amely két év.

A zenészt és nyolc társát víz-gáz- és áramlopással vádolták meg, emellett önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt is felelniük kell. 

Forrás:Blikk.hu 
Címlapkép:TV2

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Anélkül, hogy Lacsit védeném, én csak annyit mondok, hogy az igazi nagy lopás az központilag történik és az egész nép a kárvallottja. Én 17 éve vezetem az áramfogyasztásunkat. Döbbenetes mi pénzt lenyúlnak rólunk.
Csizmás Kond
...ha az igazság győzedelmeskdett volna ma nem lenne ilyen gazdag...
Nyírfa
Mit követett el, mit tud ez az ember, hogy ennyire rászálltak? A vádat illetően kétségeim vannak, de majd kiderül. Ne az ügyész igazsága győzzön, hanem a valódi.
sokanvagyunk
Neki is meglenne a kétharmados többsége ott ahová bejuttatni szándékozza az ügyész - mármint az ítélet után is ártatlannak vallókkal együtt..., csak nem szavazhatják meg a kijutást.
Emmersson71
"Bennem fel sem merül, hogy börtönbe kerülhetek, mentálisan, lelkileg erős vagyok."

Erre azért térjünk vissza picit később!
vacsi
Hát, a mi nyugdíjmegállapításunk iránti perben nem győzedelmeskedett...
jesz
nem zavar senkit, hogy ezt a bűnözőt lajcsinak hívja a bulvár? ...majd minden mondatban lajcsi, vagy mulatós lajcsinak nevezik...ez már elmúlt, a faszi a szabadságáért küzd...

Vagy esetleg tud valamit? Ezért nagy az arca, pont mint a herevasalós faszinak?
Emmersson71
@jesz: Engem nem zavar. Stohl Andrást is nevezték Bucinak a bulvárban :)

"a szabadságáért küzd" - ezen pedig erősen felröhögtem:)
rokker33
20 év fegyház a disznónak! 0 kedvezménnyel!
teuton57
@rokker33: Aki pedig ilyen bunko, annak 3x eletfogytiglan, sulyosbitassal!
rokker33
@teuton57: Még finoman is fogalmaztam ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.