Pedig már kapott 12 milliárdot. A támogatási kérelemből az is kiderül, hogy maga Schmidt Mária kérte a rendszerváltás 2019-es emlékévének meghosszabbítását 2022-ig. Noha a kormány 2019-ben három évre 12 milliárd forintot biztosított a rendszerváltásnak emléket állító „30 éve szabadon” emlékév programjaira, tavaly decemberben az azért felelős Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványt képviselő Schmidt Mária kormánybiztos további 1,5 milliárd forint támogatást kért – írja a Magyar Hang.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
még kér a maris, most adjatok neki!
vagy nem tudjátok,míly szörnyü a maris,
ha fölkel és nem kér de vesz,ragad?
nezelodo
Nem gond Maris, vagy nem tudod merre kacsincs? Orbán felé, megmaradt mert elmaradt, az általa kizavart oroszok kivonulásának emléknapja, hát arra a zsozsóra kell lecsapni! Nincs meg? A Lölö új trezorját kell felborítani, hátha kihullik belőle, ha csak már nem kapta meg a Lopez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.