Ahogy arról már korábban beszámoltunk Schobert Norbi rosszul lett, csütörtök reggel a családjának riasztania kellett a mentőket.

"A baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt." – újabb információk a fineszguru állapotáról
Fotó: RTLKlub

Jobban van a fitneszceleb egy nappal azután, hogy kórházba szállították – számolt be róla a Telex.hu.

Az Update 50 éves alapító tulajdonosa a jelek szerint a jövő héten már kijöhet a kórházból.

Állapotáról felesége, Rubint Réka számolt be közösségi oldalán.

Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mèrhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kòrhàzi dolgozòk és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi àllapota stabil. A legjobb kezekben van. 

Hozzátette:

Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kòrházat! A Jòisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt. Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.

Az 50 éves Schobert szívbillentyű-rendellenességgel született, közel tíz éve, 2012-ben szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben, három évvel azután, hogy betegségére egyáltalán fény derült.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: RTLKlub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Remélem, azután is lesz napi 3-4 "cikk", hogy hazamegy Sóher úr!
Yoda69
Az első stroke az intő jel. Általában a második viszi el, vagy nullázza le az embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.