A két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak tárgyalások. 

Kiakadt az Elk*rtuk producere, amiért a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál – A Gyurcsány-film nemzetközi bemutatója Brüsszelben lesz

Helmeczy Dorottya producer az Elk*rtuk Facebook-oldalán tartott videóinterjút, amiben Bendi Balázs forgatókönyvíróval együtt válaszoltak a nézők kérdéseire is. 

Helmeczy Dorottya elmondta: minden olyan platformon elérhető lesz a film, amely egy film számára felmerülhet. Külföldön Brüsszelben fog debütálni, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. Mint mondta: a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

"Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a nyugati filmeket több helyen és időpontban vetítik, az Elk*rtukat pedig nem akarják elfogadni"

– mondta Helmeczy, majd arra is rámutatott: bár minden Cinema Cityben játszani fogják, de ott is látható, hogy amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször. 

Forrás: magyarnemzet.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Eladott Ország: Az atya is a FIDESZRE szavazott, szavaz, és szavazni fog!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Fájdalom, de úgy néz ki, hogy a gyártásba tolt adóforintjainkon túl szükség lesz az üres mozik belépőjegyeinek is az adóforintjainkból való pótlására, ha már ilyen kevesen kíváncsiak a két pszichopata kakaskodásának megálmodott filmes történetére.
telegdilaci
@Eladott Ország: Nem is értem,hogy ezek a Fideszes Szánalmas Ficsúrok,hogy lettek és mikor ilyen nagyzolósak,hogy nekik magán repülőgép jár hogy repkedjenek,a menetrend szerinti repülő és a Luxus hivatali gépkocsi sem elég jó már nekik,gondolom mindet kergették gyermek korukban amiért nem akartak Luxus körülmények között élni! nagyon elszaladt velük a ló! közben az egészségügy annyira X@R-helyzetben van hogy az előválasztáson,igen sokan azért mentek el mert elege van az egészségügyből,nem úgy látják el őket ahogy a betegek elvárnák,szinte mindenkitől azt hallom hogy változást akarnak ez ami most van egyáltalán NEM-Jó!
telegdilaci
@nezelodo: Valószínű ennek a lejárató filmnek nincs sikere de az a lényeg hogy jó sok adóforintjába került az Országnak,az Emberek szórakozni mennek moziba nem egy hazugság propaganda filmre kíváncsiak!ahogy a Semjén hobbijára elköltött milliárdokból megrendezett,vadászati világ kiállítás sem érte el a kívánt látogatottságot,nem hozta az elvárt megtérülését,a befektetésnek a hazugság propaganda ellenére,Iskolásokat utaztattak,ingyen,a belépő is ingyen volt,hogy legyen valaki,de aki látta sem volt tőle elragadtatva,szánalmas volt az egész,egyébként tegnap este az egyik TV-csatornán,bemutatták hogy milyen sok látogatója van a kiállitásnak,én Felnőtteket,nem láttam de Iskolás korúakat annál többet!
TASzSz
@Eladott Ország: Az atya is a FIDESZRE szavazott, szavaz, és szavazni fog!!!
evacica
Újabb lejáratása az országnak! Ilyen gyalázatos hazug gagyi filmre ki a fene kincsi! Épelméjű ember biztos nem, sem időt sem pénzt nem ad érte!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.