A két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak tárgyalások. 

Kiakadt az Elk*rtuk producere, amiért a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál – A Gyurcsány-film nemzetközi bemutatója Brüsszelben lesz

Helmeczy Dorottya producer az Elk*rtuk Facebook-oldalán tartott videóinterjút, amiben Bendi Balázs forgatókönyvíróval együtt válaszoltak a nézők kérdéseire is. 

Helmeczy Dorottya elmondta: minden olyan platformon elérhető lesz a film, amely egy film számára felmerülhet. Külföldön Brüsszelben fog debütálni, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. Mint mondta: a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

"Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a nyugati filmeket több helyen és időpontban vetítik, az Elk*rtukat pedig nem akarják elfogadni"

– mondta Helmeczy, majd arra is rámutatott: bár minden Cinema Cityben játszani fogják, de ott is látható, hogy amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször. 

Forrás: magyarnemzet.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Eladott Ország: Az atya is a FIDESZRE szavazott, szavaz, és szavazni fog!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
tee...hülye picha...a ti filmeteket levetíteni veszteség...gyanítom az a napi öt is csak kis " odahatásra " töörténik..
ómió
Jól blokkolják az efftársi cenzorok az "igazságbeszéd" jobb megismerését!
Yoda69
Egy 007-es film átlagos költségvetése 500 millió dollár korul van, es az egész világon vetítik.
Ezt a szart kihoztatok 2 millió forintból, es idehaza se érdekli az embereket, a birkákon kívül.
Nos, asszem nem kell több magyarázat, miért nem kapkodnak a mozik ez a trágya után.
human
Ez olyan mint mikor fideszes könyvet ír. Minden itézménynek kötelező venni belőle.
Néro
Elkurt filmmel ne panaszkodjatok. Mementónak jó lesz arra milyen is Fitymák békés tüntetése mert ilyet nem Fitymáktól még nem látott az Ország 1990 óta.
Qqberci
"Brüsszelben fog debütálni"

A nézőket a katonai szállítőgépek viszik oda-vissza...
nezelodo
Tuti, hogy filmtörténeti kuriózum lesz ez a nagyivű alkotás. Már izgulhatnak a klasszikus nagyok, a Nagyítás, a Diktátor és a hasonló alkotások, hogy leveri őket a "felső polcról" ez a remekmű, Az elkurtuk. Szabó István se legyen nyugodt a filmjei miatt, legelőször lehet, hogy a Hanussen-t veri kenterbe. Úgyse szívesen nézik meg a mai nagyjaink.
Nessy
Tényleg nem értem a magyar közönséget! Ezért filmért már elővételben sorba kellene állni! Háry János történetei szórakoztatóbbak, ha már magyar film!
Néro
@Qqberci: Meg buszokkal és napidíjat fizetve.
Eladott Ország
Szarra nincsen vevő! Ez a piac! Abból nem lehet megélni aki a maffiaállam seggét nyalja, legalább is hosszú távon!
TASzSz
Háború és béke címen kellett volna piacra dobni!
Eladott Ország
@TASzSz: ma, 12:15 ♦ Csehov: Három nővért kellene bemutatni az tuti siker lenne. Szereplők: Haumann Péter, Körmendi János, Márkus László, Gyabronka József, Szerednyei Béla, Tímár Béla. Ekkor még igényes, színvonalas volt a szórakozás, szórakoztatás. Remek színészekkel.
youtu.be/Ao1MKKN7fD8
Eladott Ország
@TASzSz: Nem a háborút és békét kellene bemutatni, hanem a forradalmat. Háború az amikor az állam vezetői határozzák meg ki az ellenség. Forradalom, mikor a nép magától jön rá ki az. Lásd a fidesz nevű maffiaállam esetét.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126466322_874147206663035_2529314378315030171_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bCCezK-ZQVIAX9CZ1al&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=152f38e8f1728c3dc530892ce959012e&oe=618DFBAE
namihami
Akkor már értem, hogy miért állnak azok a hosszú sorok a Blahán, a kórházig és hasonló tereken. Azt hittem, hogy ételosztás van. Pedig csak az Új Fideszes Kúltúrpolitika legfrisebb gyöngyszemének jegyéért megy a kűzdelem. A sok sebesült ezen kúltúrtermék megszerzése közben szerzett sérüléseit lesz kénytelen a szemkilövetésre fogni.
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 10:33 ◘ Nem kormánygép. Nesze neked! Az embereket hülyének nézik ! Az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága kihelyezett ülést tartott csütörtökön Kecskeméten, a Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison, ahol a testületet tájékoztatták a Magyar Honvédség által üzemeltetett és beszerzett repülőgépekről, illetve helikopterekről. Ezzel viszik a Borkai által "levadászott" macákat? És a pofámba mondja: nem érti, hogy ez egy katonai gép. Most, hogy látom a képet, irigylem a kommandósokat, hogy ilyen gépekkel viszik őket bevetésre. Gondolom, pezsgő, kaviár a hűtőben. A kurvák már úton vannak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/87524038_821690334961118_2004459184048832512_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TcUcvmoc7kAAX-8btxb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a5d0bdae3768a0fed108216fa5aaf925&oe=618F5A54
namihami
@Eladott Ország: Fel vagyok háborodva!!! Mi az, hogy qrvák? Egy keresztény szellemiségtől és erkölcstől átitatott párt esetén?
Szexuális szolgáltató (talán még SzTJ számuk is van---vagy lesz), esetleg a Nehéz Altesti Munkás kategóriába lesznek besorolva.
csak úgy....
már a címben ott áll,hogy elqurták és még csodálkoznak a nézettségen?
orbánt mikor filmesítik meg? :) róla nem is forgató,inkább pörgetö könyv fog készülni...,vágási ferivel a föszerepben.
TASzSz
@Eladott Ország: Az már nem lesz! Arról lekéstél!
nezelodo
Fájdalom, de úgy néz ki, hogy a gyártásba tolt adóforintjainkon túl szükség lesz az üres mozik belépőjegyeinek is az adóforintjainkból való pótlására, ha már ilyen kevesen kíváncsiak a két pszichopata kakaskodásának megálmodott filmes történetére.
telegdilaci
@Eladott Ország: Nem is értem,hogy ezek a Fideszes Szánalmas Ficsúrok,hogy lettek és mikor ilyen nagyzolósak,hogy nekik magán repülőgép jár hogy repkedjenek,a menetrend szerinti repülő és a Luxus hivatali gépkocsi sem elég jó már nekik,gondolom mindet kergették gyermek korukban amiért nem akartak Luxus körülmények között élni! nagyon elszaladt velük a ló! közben az egészségügy annyira X@R-helyzetben van hogy az előválasztáson,igen sokan azért mentek el mert elege van az egészségügyből,nem úgy látják el őket ahogy a betegek elvárnák,szinte mindenkitől azt hallom hogy változást akarnak ez ami most van egyáltalán NEM-Jó!
telegdilaci
@nezelodo: Valószínű ennek a lejárató filmnek nincs sikere de az a lényeg hogy jó sok adóforintjába került az Országnak,az Emberek szórakozni mennek moziba nem egy hazugság propaganda filmre kíváncsiak!ahogy a Semjén hobbijára elköltött milliárdokból megrendezett,vadászati világ kiállítás sem érte el a kívánt látogatottságot,nem hozta az elvárt megtérülését,a befektetésnek a hazugság propaganda ellenére,Iskolásokat utaztattak,ingyen,a belépő is ingyen volt,hogy legyen valaki,de aki látta sem volt tőle elragadtatva,szánalmas volt az egész,egyébként tegnap este az egyik TV-csatornán,bemutatták hogy milyen sok látogatója van a kiállitásnak,én Felnőtteket,nem láttam de Iskolás korúakat annál többet!
TASzSz
@Eladott Ország: Az atya is a FIDESZRE szavazott, szavaz, és szavazni fog!!!
evacica
Újabb lejáratása az országnak! Ilyen gyalázatos hazug gagyi filmre ki a fene kincsi! Épelméjű ember biztos nem, sem időt sem pénzt nem ad érte!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.