Villámismeretség után kötött házasságot Demcsák Zsuzsa Krishannal, akit Indiában ismert meg az Ázsia Expressz forgatásán.

Sötét felhők Demcsák Zsuzsa házassága fölött? Veszekedéseikről vallott a műsorvezető
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A páros azóta rendre azt kommunikálja, hogy lubickolnak a boldogságban, Demcsák azonban most kapcsolatuk árnyoldalairól is nyilatkozott.

Mi sem élünk százszázalékos harmóniában, igen, mi is veszekszünk. Nekünk is vannak olyan időszakaink, amikor napokig nem szólunk egymáshoz

– árulta el Hajdú Péternek a Life TV-n vasárnap este 21.50-kor adásba kerülő Frizbi felvételén Demcsák Zsuzsa.

A Blikknek azt is elmondta, nagy különbség kettejük között, hogy míg ő (Demcsák) az a típusú ember, aki mindig minden helyzetet azonnal meg akar oldani, férje azonban a végtelenségig képes elhúzni dolgokat.

Egyébként férjét legjobban az állandó kérdéseivel tudja kihozni a sodrából, illetve azzal, hogy Krishan azt hiszi, másnak jobban hisz, mint neki.

Forrás: blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na cseszd meg, Zsuzsa, ha olyan szepen eltek, de egy problema miatt NAPOKIG nem szoltok egymashoz, az tudod mi? A HAZASSAG TOTALIS CSODJE! Egy jo hazassagban nincs, nem lehet akkora problema, amit ne tudnanak megoldani meg a naplemente elott! Duzzogva, hallgatasba burkolozva lefekudni este a parod melle - ez maga a kommunikacios csod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na cseszd meg, Zsuzsa, ha olyan szepen eltek, de egy problema miatt NAPOKIG nem szoltok egymashoz, az tudod mi? A HAZASSAG TOTALIS CSODJE! Egy jo hazassagban nincs, nem lehet akkora problema, amit ne tudnanak megoldani meg a naplemente elott! Duzzogva, hallgatasba burkolozva lefekudni este a parod melle - ez maga a kommunikacios csod!
jesz
Csodálkoztam, hogy részt vesz egy táncversenyen, ahol nem a (indiai)férje ölelgeti...ha Demcsák annyira egyszerű, hogy nem veszi észre, ezt nem szabad tennie, akkor megérdemli...Demcsák az érinthetetlenek kasztjába tertozik, és ez így is marad...az engesztelő szex esetükben szart sem ér..
..a férje nem ide való, Demcsák meg nem Indiába...ő ott csak fehér(rab)szolga, mondhatni ágyas...

Már sokadszor téved, pedig nagy álmai vannak...

Ébresztő, mert az idő múlik..tik...tak...tik...tak..
human
Óóóó kedves bulvár alja média!
Veszekedések egy házasságban? Ki hallott már ilyet?
magyar1
Veszekedés minden házasságban, kapcsolatban előfordul. Két idegen ember köti össze az életét és nagyon más adottságokkal. A szerelem rövid ideig tart az esetek 90 %-ban, a maradék 10 pedig lelkitárs, az a ritkább. De ettől még maradhatnak sok egyéb más szempont miatt együtt az emberek.
karma1
@magyar1: Semmi nem stimmelt naluk! Demcsak joval idosebb, mint a ferje, neki mar vannak gyerekei, es elegge vilagias eletet el. (Lasd: mint lezerjanko baratnoje). Ket teljesen kulonbozo kulturabol jottek, - az indiai nem rossz kultura, eppen csak egy europainak nem felel meg, mert az indiai kultura nemcsak egy vallas, hanem maga a mindennapi elet.
Ezt annak a tyukeszu libanak fel kellett volna tudnia merni, - de nem tette, es Magyarorszagra csabitott egy embert, akinek a hata kozepere kell az az anyagias vilag, ami ma Magyarorszagon van.
Csodalom, hogy eddig is birtak.
jesz
Ennek az indiai faszinak a családja ottani mértékkel mérve is gazdag, nem esnek hasra az európai gazdagság előtt...Demcsák nem illett bele abba a jólétbe, nem is fogadták be...hiába felkapott celeb, a magánéletben nem az eszéért szeretik...

Ez még mindig nem esett le?
telegdilaci
Remélem visszamegy a hazájába,ha vége a házasságnak,ennek a Demcsáknak is mindegy ki csak nadrág legyen rajta,azonnal hozzámegy feleségül!
volvós
Már a sok sz.pás sem segít zsuzsika ringyó mamának...a vén qrwa végnapjai címmel !
simmering73
Már az elején tudható volt, hogy nagyon rövid lesz ez a nász. A guru csak felpróbálta Zsuzsikát és felsírt, hogy anyám én nem ilyen kancát akartam. Hát még mikor elmesélték neki a feleség viharos előéletét.
fűre lépni szabad
@NIKU: tegnap, 16:21

Te meg ki a fasz vagy? Volt szekus? Miből gondolod, hogy ez a véleményed (is) érdekel bárkit is?

@Eladott Ország: pont erre az információra várt tőled, kb. a születése óta.

További jó...
Fogamam sincs hogy mi a jó egy olyan degenerált fasznak, amilyen te vagy.
Voltál már pl. Spanyolországban?
Kidobott pénz volt, mert az olyan gondolkodásúak, érzésűek, mint te, pont azt nem látják egy ilyen utazás során, ami számít.

Te és a fajtád nem éltek, csak használjátok az életet - valamire, ami szarra válik bennetek végül.
NIKU
@fűre lépni szabad: Te vagy @Eladott Orszàg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.