Bár az Elk*rtukot még csak tegnap kezdték vetíteni a mozikban, sokan már ki is fejtették véleményüket az Internet Movie Database-en (IMDb), a legnagyobb filmes internetes adatbázisban.

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

A film értékelése egyelőre 1,2-n áll a tízes skálán. Az 1,2-es érték úgy tevődik össze, hogy a véleményüket kifejezők 88,5%-a 1 pontra értékelték.

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

Az Elk*rtuk összesen 1522 értékelést kapott, amelyek közül 3524 volt 1-es, vagyis a válaszadók mintegy 88,5 százaléka húzta le a filmet. Azonban, a kérdés jogos, hogy látták-e ennyien a filmet, vagy csak megy az adok kapok. Ugyanis a Fidesz egyik kedvenc provokátora, a saját Facebook oldalán kérte a követőit értékeljék a legjobbra a filmet, ám ez sokaknak nem sikerült.

Mutatjuk is:

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

Képek: Facebook

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bélabácsi
Ezek a "birkák" képesek lennének az Iszlám állam harcosaira is szavazni, ha megkérnék Őket...Nemzeti-Birkák
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
penege
@kulabombaafityiszre: :D szerencsétlen... :D tudod egy a lényeg a Magyarok többsége érti a beszéd lényegét..a kisebbség meg megmagyarázza.. :D
durbincs
@kula:Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg: ?
durbincs
@Néro:Nagyadag barna bér-csigaként maga hogy éli meg:"A Békemeneten 1,2 millióan,a Moslék gyűlésén 2,5 ezren voltak"! igaz @Yoda69:@Eladott Ország:@solidedge:@tudode:@simmering73:@Manhattan:@Mirabilis:@Qqberci:@Nessy:?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.