Élni akart, a gyógyulása érdekében élete utolsó napjaiban még egy kísérleti kezelésre is bejelentkezett Kandech Evelyne.

Egyetlen napot sem hiányzott munkahelyéről a már halálos beteg Kandech Evelyne

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

A Blikknek három közeli barátja, Kristóf, Gabi és Zsolt nyilatkozott személyesen, akik az utolsó pillanatig Evelyne mellett voltak – írja a Blikk.

De nem csak ők, hanem sokan mások is, Evelyne ugyanis igazi társasági ember volt, aki élete utolsó pillanatáig hitt abban, hogy meggyógyul. Kristófék azért keresték meg lapunkat, hogy

tiszta vizet öntsenek a pohárba Evelyne utolsó éveivel, illetve halálával kapcsolatban.

– Több mint két éve derült ki a betegsége, amely a közelmúltban gyógyíthatatlan stádiumba lépett. Először egy éven keresztül járt kezelésekre, amelyekkel sikerült elérni egy olyan állapotot, amellyel élni tudott. A rák nem tűnt el soha, de nem volt rosszul, élte az életét

– mesélte a fiatalember, aki 2010 óta volt az énekesnő legközelebbi barátainak egyike, így amikor a lány két hete bekerült a Kékgolyó utcai onkológiára, akkor is ott volt mellette.

– Műtétről is szó volt, de amikor kiderült, hogy ez már nem járható út, jelentkezett egy kísérleti kezelésre, amelytől sokat remélt. Együtt töltöttük ki a papírokat, de sajnos a kezelést már nem kezdhette el. Nagyon gyorsan fordult rosszra minden... Senki nem számított erre, ő sem. A kórházba kerülése előtt három nappal még új vállalkozás indítását tervezte. Voltak kisebb földjei Pécs környékén, ezeken szeretett volna biogazdálkodással foglalkozni.

– Csütörtökön este ment el úgy, hogy egy nappal korábban vittük be. Előző héten vasárnap még együtt voltunk templomban, három héttel ezelőtt még dolgozott, életerős volt és vidám, az állapota azonban napról napra sokat romlott

– mondta Gabi, aki évekig volt Evelyne közvetlen kolléganője.

Az énekesnő egy budai kávézóban dolgozott, még a kezelések alatt sem mulasztott.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Egyetlen napot sem hiányzott munkahelyéről a már halálos beteg Kandeh Evelyne"

Talán ez IS volt a baj! A betegséggel nem szabad viccelni! Egyrészt saját magunk miatt, másrészt pedig nem egy esetben a "munka hőse" dolgozók lefertőznek sok munkatársat, mellyel a munkáltató is szarul jár. Ha beteg valaki, húzzon el táppénzre!
istván irén
Rajta kívül több ezren haltak meg ugyan így még sem ír róluk a sajtó, kicsit már uncsi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.