Ma jelent meg Tóth Gabi férjének, Krausz Gábornak a Családom és egyéb receptfajták című könyve.

Krausz Gábor: "huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a gépre"
Fotó: fem3cafe

A könyvben a séf kedvenc receptjein és azok elkészítésén kívül eddig sosem hallott történeteket mesél arról a "sokszor göröngyös útról, ami a sikerhez vezetett". 

Hogyan lesz valakiből konyhafőnök és ismert éttermek keresett séfe? Hogyan lehet összeegyeztetni a családi életet a nyilvános szereplésekkel? Mit tanácsolna húsz évvel ezelőtti önmagának?

- olvasható a kötet leírásában.

Arról is lerántja például a leplet, hogy a Séfek séfe forgatása előtt még úgy tervezte, Amerikában, Los Angelesben fog elhelyezkedni, de egy balszerencsés fordulatnak köszönhetően még egy étterembe sem tehette be a lábát az Újvilágban – írja a femcafe.hu.

Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel. Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket, és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba. Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna. Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették. Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset

- olvasható a sztárséf könyvében.

Forrás: femcafe.hu
Címlapkép: fem3cafe

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Amerikában ez már csak így megy...
Manhattan
@jesz: Mert megtehetik. És még csak meg sem kell indokolniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.