November harmadikától megújul a Petőfi rádió és televízió, fiatalokkal erősítik a csapatot, jó pár régi motoros azonban elbúcsúzik.

A Blikk cikke szerint november harmadikával megújult struktúrával jelentkezik az állami (közszolgálati) Petőfi rádió és tévé, emiatt viszont az MTVA oldala szerint több alapembertől is elbúcsúznak. Így jár a SzerencseSzombatban és a Magyarország, szeretlek! című műsorokban látható Harsányi Levente is.

Több alapembertől is búcsúzik a Petőfi rádió és tévé, Harsányi Levente is köztük van

Fotó: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

A petofilive.hu-n közöltek szerint a változás 

"néhány régi kolléga távozását is jelenti: Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba hangját nem hallhatjuk ezentúl, de természetesen a Rádió hálás az egykori műsorvezetők munkájáért és hozzáállásért, amellyel az eddigiek során építették a Petőfi brandet”.

Péczeli Dóra a Facebook-oldalán köszönte meg a rádiónál töltött éveket, ő 13 évet dolgozott a rádiónál. 

Béli Ádám csatornaigazgató ezt nyilatkozta a megújulásról az A38-ra költöző rádió és tévé honlapján:

Vannak, akik szuper munkahelyeket hagytak maguk mögött, például Dominik Zsolt, aki jelenleg a Petőfi rádió vezető szerkesztője, vagy Faragó Janka, aki a Sláger FM-ről érkezett. És vannak, akik kész életeket hagytak maguk mögött: Varga Gergő, aki a rádió hajnali, ébresztő műsorát vezeti, Szegedről érkezett hozzánk, Bekker Dávid, a reggeli műsor főszereplője Kaposvárról, Szikora Tamás pedig Nyíregyházáról jött Budapestre, hogy esténként a legkiválóbb mixeket prezentálja majd a hallgatóinknak. Habóczki Máté a kisgyermeke mellől tért vissza mikrofon elé. Nagy Natasát Szentendréről igazoltuk, Kisbali Bencét a NextFm-től, Fekete Lacit a Kossuthról. Mencseli Dóri pedig hosszú évek petőfis szerkesztői munkája után ül mikrofon elé. Szóval tuti a csapat – és a sok fiatal mellett azért a harcedzett korosztály is képviselteti magát és támogat minket.

Forrás: blikk.hu, petofilive.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Hibáztál. Több koncentrációt, kolléga, több koncentrációt!
namihami
Jelentkezzen, akinek eddig is hallgatta vagy eztán esetleg hiányozni fog?
Nessy
@namihami: Nem is tudom, hova süllyesztettem a rádiót. Évek óta nem hallgatom. Sajnálom, de én reggel nem vagyok olyan happy, mint a műsorvezetők szerint illene. A Class FM is már óránként híreket mond, zene helyett beszélgetés, már ez volt az utolsó műsor, amit hallgattam, de ez már nem érdekel.
Lepényleső
Oszlik a ner bőség,vagy kinevelődött a vak hűség,esetleg nem fél már eléggé az ottani népség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.