Osváth Zsolt, digitális tartalomkészítő időről-időre saját YouTube videóiban fejti ki véleményét közéleti aktualitásokról és ez alól most nem élvezett kivételt Berki Krisztián sem.

"A legalja. Tényleg. Ennél mélyebb nincsen" – Berkit keményen betámadta a YouTuber
Kép: YouTube

Berki  nemrég bejelentette, hogy felesége, Berki Mazsi szülését élő adásban fogja közvetíteni, melyre bárki jelentkezhet, a feltétel mindössze 1490 forint befizetése.

Azt mindenki döntse el maga, hogy mit gondol erről a történelmi pillanatról, azonban Osváth nem tudta szó nélkül hagyni, kiakadt Berkire és mindazokra, akik az összeg kifizetésével asszisztálnak ehhez.

A legalja. Tényleg. Ennél mélyebb nincsen. Az, hogy ha te ezt megnézed, te ezt követed, te pont beálltál ebbe a sorba, te is a legalja vagy

- fejtette ki véleményét Osváth, aki nem volt rest kifejteni, hogy mélységesen elítéli azokat, akik nézni fogják a legkisebb Berki világrajövetelét és hogy még szemléletesebbé tegye, azzal a példával élt, hogy attól, mert valaki csak végignézett egy bűncselekményt és nem vett részt benne, az ő szemében ugyanúgy bűnös.

Forrás: Noizz
Címlapkép: YouTube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Pontosan! Legalja az, hogy egy magánszférás dologból nyilvánosságot csinál egy nulla szintű celeb PÉNZÉRT!!!
Emmersson71
Most mééé'...azzal mija gond, ha kíváncsijjak vagyunk Mazsi vulvájára, ahhogyan kibukkanik belőlle a kis Berki büntettő fékezve ?!
telegdilaci
@Gazella: Ez a Berki mindent elkövet hogy nagyon jó életszínvonalat,biztosítson maguknak,ez a lófejű gazember még életében egy percet nem dolgozott,most is jót kaszált a sok beteg Emberen akik fizettek neki azért hogy átvághatta őket,nekem már ennek a látványától is felfordul a gyomrom! ami most kiderült hogy egy előre felvett szülésért fizettek,de nem élőben látták! akik képesek egy ilyen baromságért fizetni megérdemlik! ha át lettek verve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.